shin_shiniy مدیر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 209 عنوان دندون عقل 😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 20 پست بچه ها من دندون فک بالام دراومده کامل ویکم پوسیده شده .باید برم بکنم ولی خیلی میگن درد داره .من درد بعد کندن رو مشکلی ندارم .بیشتر موقع کندن میترسم تپش قلب میگیرم اصلا خیلی میترسممم خیلی درد داره؟ 1401/12/07 | 13:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shin_shiniy مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 209 من رفتم اصلا درد نداشت فشار میدن تا کنده بشه فشار رو حس میکنی ولی درد ن واقعا البته ا ... یعنی منم بگم چندتا بی حسی بزنید؟😭یدونه بس ینست؟
a_z_o عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 1241 مندالان دندونموکشیدم اومدم.۲.۳روز بعدممیرم جراحی دندون عقل .نترس اصلا هیچی نمیدونی ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺩﻟﺪﺍﺭﯼ ﺩﺍﺩﻧﺸﻮﻥمثل ﺑﺎﺩﺑﺰﻥ زﻏﺎﻟﻪ,ﻫﺪﻓﺸﻮﻥ ﺧﻨﮏ ﺷﺪﻧﺖ ﻧﯿﺴﺖ,ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺁﺗﯿﺸﺖ ﺑﯿﺸﺘربشه
shin_shiniy مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 209 من هم پر کردم هم عصب کشی کردم هم کشیدم هم ایمپلنت کردم هیچ کدوم درد نداشت چون بیحس میکنن خداروشکر عزیزم درد نداشته باشه که همین هفته میرم میکشم بخدا
shin_shiniy مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 209 مندالان دندونموکشیدم اومدم.۲.۳روز بعدممیرم جراحی دندون عقل .نترس اصلا هیچی نمیدونی ایشالله بشلامتی عزیزم نمیدونم چرااینقدر میترسونن هی میگن ریشه اش قویه و لثه پاره میشه واینا من میگم بعدش مسکن میخورم .تودندون پزشکی درد نداشته باشه بعدش رو تحمل میکنم
mahii697 عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1803 یعنی منم بگم چندتا بی حسی بزنید؟😭 یدونه بس ینست؟ ی دونه ک واقعا کمه معمولا دوتا رو میزنن بعدم من بی حس نمیشد دیگه یکی دیگه هم زد خیلی تحقیق کن ی دکتر خوب و عالی برو بکش
shin_shiniy مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 209 ی دونه ک واقعا کمه معمولا دوتا رو میزنن بعدم من بی حس نمیشد دیگه یکی دیگه هم زد خیلی ... دکتر زیاده واقعا قیمت ها هم که ۲۰۰ تومن هرکدوم فرق میکنن .ی جا که تمیز و ارزون بود کلینیک بود گفت ۵۰۰ بقیه جاها ۱تومن