2777
2789
عنوان

فرهنگ سازی

125 بازدید | 15 پست

سلام عزیزانم،امیدوارم حالتون خوب باشه🌻

مدتی هست که متوجه شدم در جامعه به شدت همدیگه رو مورد قضاوت و مقایسه قرار میدیم،سرزنش میکنیم و غیره.

اما برای بهتر شدنِ اوضاع بالاخره باید از یک جایی شروع کنیم. چرا به جای سرکوب کردن،یکدیگر رو درک نکنیم؟

چرا شرایطِ آدمها و اتفاقات رو به خودشون نسپاریم و سرزنش نکنیم؟

چرا اجازه ندیم یک انسان برای خودش زندگی کنه؟

چرا انتظار داریم که همه باید شبیه به هم و یک دست باشیم؟

بعضی ها عقیده دارن افرادی هستند که ناباب و بی فکر هستن برای جامعه مفید نیستن اما چه کسی این حق رو داده که پیش داوری کنیم؟ ما چقدر از درستی ها و اشتباهات آگاهی داریم؟

عده ای دیگر هم هستن که باور دارن وجودِ چنین افرادی جامعه رو خراب میکنه مثلا آمارِ طلاق، آمار فرزند، رتبه ی قبولی و غیره.

اما از کجا معلوم من اون آدم نباشم؟ این منم که چنین باور اشتباهی رو دارم و به جای مهربانی،خوبی و فهمیدنِ افراد بهشون آسیب میزنم و توهین میکنم؟ اصلا خودِ من برای جامعه چیکار کردم؟

توجه داشته باشید جامعه رو برای این به وجود آوردیم که راحت در کنارِ یکدیگر زندگی کنیم،بهم کمک کنیم،همفکری داشته باشیم و غیره. جامعه متشکل از همین مردم هست چه رفتارشون به دلمون بشینه و یا نه،چه عقیده شون با ما یکی باشه یانه، ما همدیگر رو پذیرفتیم و گروهی زندگی کردن رو تشکیل دادیم پس حالا برای چی عده ای رو طرد کنیم و به خاطر متفاوت بودنِ راهش،سلیقه اش و غیره محکوم کنیم؟

انسانیت رو به خاطر بیاریم و همدیگه رو همونطور که هستیم بپذیریم. من اگر بد باشم یا خوب، همینم که هستم. تو هم میتونی خودت باشی و سعی نکنی شبیه یه دیگری باشی و یا دیگری رو تبدیل به خودت کنی.

اندکی روحیه بدیم،به خاطرِ وجودِ همدیگه تشکر کنیم و سپاسگزار باشیم.🙂😄💖💐

🍃خودت باش،راحت باش🌻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دلم میخواد به حرفِ آدمها گوش کنم و ببینم چرا به چنین موجوداتِ وحشتناکی تبدیل شدیم🙂

متاسفانه مردم به این درک نرسیدن باجمعیت میلیونی هرکسی عقیده ای وسبکی داره وبایدپذیرابود و کسی حق داوری وقضاوت درموردشخصیتشونداره

سفر چرا ؟ بمان و پس بگیر / ز جورشان نفس بگیر 🤍
با ۵۰ درصد موافقم  با ۵۰ درصد موافق نیستم

آدمهارو باید به خودشون بسپاریم،ما برای همکاری و راحتتر بودن کنارِ همدیگه ایم نه برای مجبور کردنِ همدیگه به یک دست شدن. انسانها، ربات و یا سنگ نیستند...

🍃خودت باش،راحت باش🌻
متاسفانه مردم به این درک نرسیدن باجمعیت میلیونی هرکسی عقیده ای وسبکی داره وبایدپذیرابود و کسی حق داو ...

برای همین هم هست که باید در موردش صحبت بشه تا یاد بگیریم.💖🍃

🍃خودت باش،راحت باش🌻
بله نظر گذاشته بودید.

میدونم😑 منظورم برداشت بی سر و ته شماست مگه من گفتم با کدوم بخش حرف شما موافق نیستم که استدلال برا خودتون ردیف میکنید 

خودت که داری کل حرفاتو با این صحبتا زیر سوال میبری😑🤦‍♀️😒👎👎👎👎👎

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

میدونم😑 منظورم برداشت بی سر و ته شماست مگه من گفتم با کدوم بخش حرف شما موافق نیستم که استدلال برا خ ...

عزیزم؟ من بهتون توهین کردم؟ داشتم باهاتون حرف میزدم اصلا در رابطه با نظر شما نبود،صحبتم رو ادامه داده بودم.

خیلی بد حرف زدین،بگذریم... ادامه ندیم!

🍃خودت باش،راحت باش🌻