taaaaaara مدیر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 3233 عنوان دوستان که کلاس موسیقی میرن بیایید ی لحظه | مشاهده متن کامل بحث + 1664 بازدید | 44 پست کلاس موسیقی روی روحیه اثر داره؟جدیدا دلم میخواد برم کلاس موسیقی بین گیتار ویالون موندم دلم میخواد هردو رو یاد بگیرم احساس میکنم میتونم تنهایم حال بدمو با موسیقی پر کنمکلاس پیانو چجوریه سخته؟ پیانو قیمتش چنده تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم 1401/12/07 | 10:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آدم0زمینی عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 10368 موفق باشی عزیزم من نقاشی ام میکشم دوسش دارم حالمو خوب میکنه فدات عزیزم مرسیاره واقعا نقاشی هم خیلی حال خوب کنه
taaaaaara مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 3233 کجای مگه اینجا ماهی ۲۴۰ تومنه ۳۰ دقیقه البته شهر ماکه ۹۰۰ تومن اونم چی یک روز در هفته نیم ساعت تازه قیمت پارسال بهار تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
ملکه98 عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 3192 شهر ماکه ۹۰۰ تومن اونم چی یک روز در هفته نیم ساعت تازه قیمت پارسال بهار چخبره واااا چه قیمتهایی مگ میخوان چکار کنن من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یکراست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔
فوکولی عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 6946 شهر ماکه ۹۰۰ تومن اونم چی یک روز در هفته نیم ساعت تازه قیمت پارسال بهار 😐😐 چه خبره 🥲
park_mochi عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 35108 چجوری یاد بگیرم اصلا نت چنگ رو نمیتونستمممممم گریه میکردم دیگ از نتونستن کلاس خصوصی بری بهتره ی دوره خیلی سختشو باید بگذرونی هرجوری ک هست " برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
taaaaaara مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 3233 فدات عزیزم مرسی اره واقعا نقاشی هم خیلی حال خوب کنه من یهو میشینم نقاشیمیکشم میبینم پنج ساعت گذشتهههه خیلی روحیه ام خوب کرد عصبی میشدم نقاشی میکشیدم تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
taaaaaara مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 3233 من دف میزنم 😍چقد حس خوبیه ویولون خیلی وایب خوبی داره ولی یکمی نوتاش سخته موفق باشی ویالون میبینم کسی میزنه دلم میرههه خودم تجسم میکنم که دارم میزنم تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
ملکه98 عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 3192 کلاس خصوصی بری بهتره ی دوره خیلی سختشو باید بگذرونی هرجوری ک هست بنظرت با روزی چقدر تمرین میشه یاد گرفت خصوصی بود ، تو کلاس استاد بود و من من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یکراست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔
pishi_mehraboon عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 287 موفق باشی ویالون میبینم کسی میزنه دلم میرههه خودم تجسم میکنم که دارم میزنم فدای تو همچنینوای خیلی قشنگه دختر شادمهر میزنه ادم دلش میرهههع اولین کاربریم برا سال ۹۹ بود که تا دو ماه پیش دووم اورد دو ماه تو سایت نبودم. این کاربریم اکانت همسرمه نی نی یار عزیزم لطفا منو نترکون😘
taaaaaara مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 3233 گیتار میرم اره تاثیر داره خیلی وقتی ناراحتم با پشت گیتار تنبک میزنم روحیم ب ارامش میرس ... موفق باشی چه عالی این تاثیر مثبتش چه خوب پس میشه با گیتار تنبک زد وقتی حال آدم گرفته اسمیدونی چند وقت نیاز کلاس رفت؟ تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
taaaaaara مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 3233 فدای تو همچنین وای خیلی قشنگه دختر شادمهر میزنه ادم دلش میرهههع اونکه باباش این کارش ارثی چشمام قلب قلبی میشه ساز میبینم تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
taaaaaara مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 3233 پیانو ارزانترین 360 چینی ویولون برو. چند سالته ۳۶۰ میلیون؟؟؟؟؟😨😨😨من بیست سالمه تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
taaaaaara مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 3233 پیانو هم از ۳۰ تومن شروع میشه تاتاااااااااااااا پیانو هم قشنگه انشالله دخترم فلوت و ارف تمام ... بزرگ های خوشگل هست از اونا نمیتونم بخرم چون جا نداریم واسش تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
taaaaaara مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 3233 چخبره واااا چه قیمتهایی مگ میخوان چکار کنن منم پرسیدم برگام ریخت خیلی گرونه تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
checkmate عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 2504 من مربی آموزش گیتارمو روانی کردم، هر جا که مغزم قفل میکرد و یاد نمیگرفتم ،گیتار رو برمیگردوندم باهاش تنبک میزدم😐 یکی یه دونه