2777
2789
 راس میگی تو رو خدا؟؟؟ اینقد ماه پیش بیبی چک زدم و منفی شد الان باورم نمیشه

چند ماهه اقدام بودی

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم مطمئنی همش میگم نکنه توهم زدم🥹

برای من شر دخترم از اینم کمرنگ‌تر بود  ولی باردار  بودم‌  

مطمئن باش  برو برای آذر و دی که زایمان  کنی به امید خدا

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
ایشالا ک باشی از ته دل واست دعا کردم

مرسی گلم😍🥺

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

اقا نمیخام ناراحتت کنم.

بی بی چکت‌مدیکوره؟؟

من هرماه بی بی میزدم و اینجوری هاله میفتاد ولی باردار  نبودم. همشم از نی نی سایتیا میپرسیدم‌میگفتن اره و بعدشم‌پرس میشدم🙁

کی هاله افتاد همونموقع؟؟؟ یا بعد یکی دوساعت؟؟

برای من شر دخترم از اینم کمرنگ‌تر بود  ولی باردار  بودم‌   مطمئن باش  برو برای ...

ای جان خدا از دهنت بشنوه🥹😍

ابان میوفته فک کنم🥹

خدایااا… گاهی نگاهی💔

بعد از چند دقیقه هاله افتاد

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
سه ماهه این ماه ماهه سوم بود

منم ماه سومم از دادم دومین روز تاخیر 12بود بتا. پروژسترون زدم هنوز پری نشدم 8روز گذشته ولی بیبی منفیه کاش حامله بودم🥺😔

2790
2778
2791
2779
2792