2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب چقد طلا فروش میگیره

طلافروش خیلی کم زیر قیمت برمیداره

تا فردا اگه طلا بالاتر یا پایین تر نشه همین قیمت برمیداره

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
ببین موقع خرید طلا .  قیمت تخته ک برای فروش زدن . یعنی اگ ۲۴۰۰ هست . ازت ۲۳۰۰میخرن .   گر ...

کی گفته گرمی ۱۰۰ کمتر میخرن  گرمی ۲۰یا۳۰ کمتر از تابلو برمیدارن

خداوندا : از داشته های  ارزشمندزندگی ام جانم اولین چیزی باشدکه میگیری
گرمی ۲۰ تعویضه . معمولا ۵۰ زیر نرخ میخرن .

تو تعویض دقیقا قیمت تابلو حساب میشه نمیدونم شما کدوم شهری مشهد که واس تعویض چیزی کم نمیکنن

خداوندا : از داشته های  ارزشمندزندگی ام جانم اولین چیزی باشدکه میگیری
تو تعویض دقیقا قیمت تابلو حساب میشه نمیدونم شما کدوم شهری مشهد که واس تعویض چیزی کم نمیکنن

تهرانم . همچین ک میگید نیست  والله اینجا بخوای بفروشی ۵۰ تومن زیر قیمت تابلو تخته 

تعویض ۳۰تا ۲۰ پایین تخته است 

تهرانم . همچین ک میگید نیست  والله اینجا بخوای بفروشی ۵۰ تومن زیر قیمت تابلو تخته  تعویض ...

والا منم تهرانم ده تا طلا فروشی ام تعویض کردم همشون به قیمت تابلو تعویض کردن  

قیمت خرید یا قیمت فروش ؟  قیمت فروش  و تعویض و خرید رو معمولا میزنن رو تابلو

قیمت خام طلا برمیدارن فکر میکنم همون قیمت فروش میشه مثلا الان طلا گرمی ۲۹۰۰ باشه برای تعویض همون ۲۹۰۰ حساب میکنن ولی اگه بهشون بفروشی ۲۸۵۰ تا ۲۸۷۰ دیگه بسته به انصاف طلافروش برمیدارن 

ببین موقع خرید طلا .  قیمت تخته ک برای فروش زدن . یعنی اگ ۲۴۰۰ هست . ازت ۲۳۰۰میخرن .   گر ...

برا اینکه بفروشه 

فقط تعداد گرم  و ضربدر قیمتی ک بروز هست ک بعضی از طلا فروشا ۲۰هرار تومن هر گرم رو کم میکنن