2789

آرد رو الک میکنی بعد توی یه قابلمه میریزی و یکمی تفت میدی تا خامیش بره بعد یه کوچولو زردچوبه میزنی و روغن حیوونی اضافه میکنی ...بعد توی یه ظرف دیگه آب وشکر وزعفرون رو شهد درست میکنی واضافه میکنی به ارد وهم میزنی ویه بیست دقیقه درشو میزاری باشعله کم تا غلیظ بشه وجابیفته بعد درشا بازمیکنی یکمی گلاب میزنی وتمام میتونی عرق هل هم اضافه کنی میتونی توش پودر مغزیجاتم بریزی مقویتربشه

عزیزم اول نصف لیوان آرد را با حرارت ملایم تفت میدی مدادم هم میزنی که نسوزه،رنگش که یه کم عوض شد روغن اضافه میکنی هر روغنی که دوست داشتی  بعد قاطی میکنی و شیره رو اضافه میکنی و هم میزنی تا جایی که سفت بشه  سفت و شل بودنش هم بستگی به سلیقه خودت داره  

طرز تهییه شیره: یک و نیم لیوان شکر رو با یک لیوان آب دو قاشق غذا خوری گلاب روی حرارت میذاری بجوشه بعد یه ذره آبلیمو یا تکه ی لیمو بنداز توش که شیره شکرک نزنه 

اگر زعفران داشتی یه کوچولو بریز توش.

در صورت تمایل میتونی کمی هم شیره انگور بریزی تو شیره

من میریزم. یه دونه هل هم میکوبم میریزم توش که گرمی باشه

بعضیا زردچوبه  هم میزنن که من نمیزنم     اما یه کوچولو کره میندازم توش که اختیاری هست چون طعم کره رو همه دوست ندارن.  

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بابونه و گل گاوزبان زبون با نبات  دم میکنم به جای آب‌جوش میریزم 

آرد گندم و آرد سویق مخلوط میریزم 

شیره انگور و ارده کنجد و کره بادام زمینی هم میریزم با مغزیجات دیگه 

هل و گلاب و زعفرون دارچین و زنجبیل و زردچوبه