2777
2789
ببخشید چه ضربه ای زد؟

بخاطر حرف چندتا خاله زنک دوروی پست اینکارارو من به بابام که تو روی هیچ زنی بجز مامانم نگاه نمیکنه تهمت خیانت زد عروسی من به زور اومد دعوا درست کرد خواهرم حامله بود نمیزاشت از دست خالم یه بستنی بخوره 

با افتخارررر ششمین کاربری😐
منم دوتا دخترودوتاپسردوس داشتم ولی دومی دیگه نابودم کرده اصلابیخیالش شدم دیگه وگرنه بدتراز من شوهرمه ...

منم تو حاملگی دومی کم آوردم سومی خداخواسته شد وقتی دومی ۷ ماهه بود حامله شدم الان دخترم ۱۱ ماهشه پسرم ۲۶ ماهشه 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جیگرشو بخورم ایشالا😆😙❤❤❤❤

گاز امروز مثلا😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

گاز امروز مثلا😂😂

ببین چ کیفی داددد

من چقده دارم بهت میگم مصیبت؟؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ببین چ کیفی داددد من چقده دارم بهت میگم مصیبت؟؟

😐😐😐

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»
منم تو حاملگی دومی کم آوردم سومی خداخواسته شد وقتی دومی ۷ ماهه بود حامله شدم الان دخترم ۱۱ ماهشه پسر ...

خداحفظشون کنه عزیزم ولی من دیگه نمیخوام حتی خداخواسته دیگه به اونایی که ندارن خدابده اونام طعم مادرشدنوبچشن

ببین چ کیفی داددد من چقده دارم بهت میگم مصیبت؟؟

حقیقتا کیف داااد

هنوزم توو خماریش موندم یکی دیگه بگیرم😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

😒😒😒😒😒 

فقط تووو ناراضی هستیی

ببین بقیه کیف کردن

بخاطر حرف چندتا خاله زنک دوروی پست اینکارارو من به بابام که تو روی هیچ زنی بجز مامانم نگاه نمیکنه ته ...

آخی خدا از این اطرافیان نگذره که باعث ضربه زدن به زندگی آدما میشن.حالا شوهرتون درکتون میکنه؟

برای کار همسرم و زندگیم.یک صلوات مهمونم کنید