2777
2789
ن بابا اصلا دوست نداشتم وندارم 2تابچه های همسرم هستن 2تاخودم اخری هم ناخواسته شد خیلی ازبچه بدم میاد ...

یعنی اصلا بچه نداشتید باکسی ازدواج کردید 2تا بچه داشتن؟

برای کار همسرم و زندگیم.یک صلوات مهمونم کنید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه دختر دارم. خیلی دوس دارم یه بچه دیگه بیارم شوهرم نمیخواد.. دلم برا دخترم میسوزه ک تک فرزند بشه

من یه زن خیلی ،خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
منم بارداری وحشتناکی دارم اما عاشق بچه هامم  خودمون هم ۴ تا هستیم دوتا داداش و دوتا آبجی خیلی ...

منم دوتا دخترودوتاپسردوس داشتم ولی دومی دیگه نابودم کرده اصلابیخیالش شدم دیگه وگرنه بدتراز من شوهرمه عاشق بچه اس ولی دیگه توانشوندارم

هیچی  از بچه خوشم نمیاد جز بچه یکی دوتا از رفیقام😆 بجز اونم با شرایط الان گزینه م همون هیچیه

مثلا بچه من ک دلتو برده🤣

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

هر چند تا عرضه داشته باشی درست تربیت کنی 

اگه عرضه نداریم 

هیچی

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
ما پنج تا خواهریم مامانم به هرکدوممون بدجور ضربه زداوناییکه ازدواج کردن همشون بچه دارن الا من حتی خو ...

ببخشید چه ضربه ای زد؟

برای کار همسرم و زندگیم.یک صلوات مهمونم کنید