2821
2789
ن بابا اصلا دوست نداشتم وندارم 2تابچه های همسرم هستن 2تاخودم اخری هم ناخواسته شد خیلی ازبچه بدم میاد ...

یعنی اصلا بچه نداشتید باکسی ازدواج کردید 2تا بچه داشتن؟

برای کار همسرم و زندگیم.یک صلوات مهمونم کنید  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من یه دختر دارم. خیلی دوس دارم یه بچه دیگه بیارم شوهرم نمیخواد.. دلم برا دخترم میسوزه ک تک فرزند بشه

من یه زن خیلی ،خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
منم بارداری وحشتناکی دارم اما عاشق بچه هامم  خودمون هم ۴ تا هستیم دوتا داداش و دوتا آبجی خیلی ...

منم دوتا دخترودوتاپسردوس داشتم ولی دومی دیگه نابودم کرده اصلابیخیالش شدم دیگه وگرنه بدتراز من شوهرمه عاشق بچه اس ولی دیگه توانشوندارم

هیچی  از بچه خوشم نمیاد جز بچه یکی دوتا از رفیقام😆 بجز اونم با شرایط الان گزینه م همون هیچیه

مثلا بچه من ک دلتو برده🤣

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

هر چند تا عرضه داشته باشی درست تربیت کنی 

اگه عرضه نداریم 

هیچی

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
ما پنج تا خواهریم مامانم به هرکدوممون بدجور ضربه زداوناییکه ازدواج کردن همشون بچه دارن الا من حتی خو ...

ببخشید چه ضربه ای زد؟

برای کار همسرم و زندگیم.یک صلوات مهمونم کنید