2777
2789
بهش میگن ترس از مادرِ ناکافی بودن،که خیلی نباید جدی گرفته بشه چون هیچکس قطعا کامل نیست و ممکنه اشتبا ...

ما پنج تا خواهریم مامانم به هرکدوممون بدجور ضربه زداوناییکه ازدواج کردن همشون بچه دارن الا من حتی خواهرم که بعد منم ازدواج کرد بچه داره ولی من خودم گریم میگیره تا بهش فک میکنم میگم نکنه بچم یروز به درد من دچار بشه نکنه یه چیز براش کم بزارم

با افتخارررر ششمین کاربری😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول باید خودم ب درک کافی از زندگی معنای زندگی رسیده باشم بعد از اون ی نگاه ب جیبم میکنم و همسرم اگ جیبم پر پول و همسر نداشتم پدر خوبی باشه و همسر خوبی ک منو درک کنه و بتونه کمک کنه باهم بچه بزرگ کنیم ن تنهایی ! آره یک بچه دوست دارم 

راستش من تنها کسی ک تو خیلی برام عزیزه داداشمه❤ همیشه دلم میخواست دخترم ی برادر بزرگتر داشته باشه مثل خودم  ک ی مرد ازش بسازم 

پس با این حساب شد دوتا بچه🤣 اولی پسر دومی دختر  هرچند دست من نی

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
خوش به حالت

چرا😐😐😐

کاربری سوممه ناجوانمردانه تعلیق شدم 🔪اسم کاربریای قبل:لواشک_ترشک ۹۸ با من در نیفت!!!!🤬 البته بیفتی هم چیز خاصی نمیشع😐😂(نی نی یار،جان عزیزت دست از این سر کچل من بردار)😑اخلاق بضی از نینی سایتیا :(تاپیک ها:وای جورابم پاره بود پیش همه ابروم رف چیکااار کنممم.. دومین تاپیک: اعتماد بنفسم کمه...سومیم تاپیک: احساس میکنم حالم بده....چهارمین تاپیک:از ترس زلزله خوابم نمیبره... پنجمین تاپیک:از دست شوهرم خسته شدم... ششمین تایپک:مادرشوهرم ایشالله بمیره راحت شم..و نظر های بعضیا(اوا عزیزم عکستو بزار ببینم واقعا ب صورتت میاد جورابت پاره شه) یا(میشه عکستو ببینم بدون عکس نظر نمیدم)یا(وا چرا حالا ی عکس بزار شاید بخاطر صورتته)یا(عکستو بزار ی‌ لحظه بعدش پاک کن ببینم ب صورتتم این ترست تاثیری گذاشته خلاصه هیچی دیگ خسته شدم از تایپ بقیشم خودتون میدونین   کاربری دست دو نفره
ما پنج تا خواهریم مامانم به هرکدوممون بدجور ضربه زداوناییکه ازدواج کردن همشون بچه دارن الا من حتی خو ...

بهتون حق میدم این ترس باهاتون باشه بخاطر مادرتون اما اتفاقا شما چون اون رفتار ها رو دیدین دیگه تکرارش نمیکنین

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
ماشالله شیرزن من سردومی دیگه به گوه خوردن افتادم

منم بارداری وحشتناکی دارم اما عاشق بچه هامم 

خودمون هم ۴ تا هستیم دوتا داداش و دوتا آبجی خیلی خوبه 

به مامانم باشه میگه بیشتر 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤