2777
2789
منم دوتا دخترودوتاپسردوس داشتم ولی دومی دیگه نابودم کرده اصلابیخیالش شدم دیگه وگرنه بدتراز من شوهرمه ...

حالا من تو بارداری ها نابودم معمولا از اولش تا آخرش تو توالتم من 

ولی انقدر شیرین بچه آدم بعد چند وقت سختی ها یادش میره

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من تو بارداری ها نابودم معمولا از اولش تا آخرش تو توالتم من  ولی انقدر شیرین بچه آدم بعد ...

وای نه دیگه امکان نداره این روزاموفراموش کنم بخداانقدرچیزی نخردم پاهام دنبالم کشیده میشن نمیتونم درست وحسابی راه برم یه پسر۷ساله دارم به اونم ظلم شده نه اونجوری میتونم به درسش برسم نه به تغذیه اش

دوتا دارم به گور هفت جد و ابادم میخندم به سومی فکر کنم در این بی صاحب رو اسفالت میگیرم

خدا رو شکر دقیقه ای همچی داره تغییر میکنه دیگه نمیگن بیارید اوضاع درست میشه پیشرفت میکنید کلی بچه با این طرز تفکر عجیب وبی پایه بدبخت نمیشن 

من و شمایی هم که قبلا اوردیم الان به فکر اسفالتیم 

وای نه دیگه امکان نداره این روزاموفراموش کنم بخداانقدرچیزی نخردم پاهام دنبالم کشیده میشن نمیتونم درس ...

منم لنگ دخترم هفت سالش این سری معلمش گفت کاری به کارش نداشته باشین مستقل بشه مشق ننوشت ننوشت بزارین یاد بگیره کاراش کنه

من از اول سال کلیییی حرص خوردم الان یه هفته است خودش و خودش روز اول روز تعطیل بود از ساعت ۱۰ صبح نشست تا ۷ شب یه صفحه مشق نوشت منم هیچی نگفتم بهش روز بعد از ۲ تا ۱۰ شب بعد کامل ننوشت خانم جریمه کردش از فردا سریع تر نوشتنش بزار کاراش خودش کنه 

منو و شما الان همون جونمون داره بالا میاد تو این بالا و پایین شدن حالمون بسه

دلم‌میخواد بدونم اسم‌پسرتون چیه ولی بارها گفتید نمیگم‌شاید شناسایی بشم 

سلام

آره عزیزم

توو سایت متاسفانه ینفر اطلاعات شخصیمو به روم اورده دیگه ترسیدم😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

سلام از بنده  خدا حفظش کنه براتون موفق وسلامت باشه

زنده باشی عزیزم❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه سوال از مادرهایی که چندتا بچه دارن هر کی دوست داشت جواب بده 

شما نگران اینده ی بچه هاتون نیستیدمثلا شده شبها بیخواب بمونید از فکر آینده شون ،،پشیمون نشدید وقتی شرایط رو میبینید؟ شده دلتون بسوزه واحساس گناه کنید از اینکه دنیا اوردید این فرشته ها رو ؟

من بارها وبارها به این چیزها فکر کردم وشبها تا صبح فکر کردم میخوام بدونم کسانی دیگه هم‌مثل خودم هستن یا من  عجیبم 

یه سوال از مادرهایی که چندتا بچه دارن هر کی دوست داشت جواب بده  شما نگران اینده ی بچه هاتون نی ...

من که سپردمش به خدا من از بعد اقتصادیش نمیترسم از بعد فرهنگی خیلی نیترسم اما اونم میدونم خدا خودش حواسش بهش هست من فقط باید با دست خودم خرابش نکنم 

یه سوال از مادرهایی که چندتا بچه دارن هر کی دوست داشت جواب بده  شما نگران اینده ی بچه هاتون نی ...

به آیندش فکر میکنم نه در حدی که شب خوابم نبره🤣🤣 چون واقعا نیاز به خواب دارم .

من برا آیندش بیمه عمر کردمش زیاد نیست ولی بزرگ بشه یه سرمایه ایی داره چه ما باشیم نه نباشیم بیشتر به فکر این هستم هر روز پیشرفت کنه دختر من از فضا نوردی گرفته تا دکتر حیوان ها تا آشپز تا مادر شدن همه رو دوست داره ولی به عنوان یه مادرش یادش دادم هر کاری دوست داره انجام بده قد دخترم به نسبت هم سالانش بلنده برا همین چون سنش کم هست نمیگم بشین ندو نپر چون تو سنت به قدت نمیاد بر عکس لباس مناسب تنش میکنم که راحت بپره بازی کنه و به این اعتقاد دارم اگه الان این کارها رو انجام بده آینده خوبی داره .

و امید دارم شرایط بهتر میشه و من کاره ایی نیستم از خدا میخوام از بلا های آخر زمان حفظشون کنه .

با آوردن هم بازی دوم و سوم بهشون یاد میدم چطور از حقشون دفاع کنه چیزی که میخوان چطور به دست بیارن صبر و استقامت و تلاش یاد میگیرن دومی با گریه سعی میکرد چیزهای میخواد بگیره ولی از خواهرش یاد گرفته با آرامش و نرم صحبت کردن چیزی که میخواد به دست بیاره . 

خلاصه ما تلاشمون میکنیم توکلمون به خداست❤️❤️❤️❤️❤️

چقدر من تایپ کردم🤣🤣🤣

درخواست بدیم نی نی سایت صوت ام فعال کنه بشه صدا گزاشت