2821
2789
نگاه نکن دختر یه وقت دورازجون سکته میکنی خداروچه دیدی شاید فردا همه چی تموم شد 

اره حالم بد شد..چون یه از خدا بی خبر پول طلاهامو‌دزدید یکی دیگم‌ انگشتر عقدمو‌...الآنم که سکته کنم

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه یکی لحظه ای میزاره ..اون برا دیروزه

امروز چهارم دیگ الان سرچ کردم 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
چقد بود ؟کِی دزدیدش؟

پارسال ۶تا النگومو‌فروختم دادم شوهرم یه شغل زد موقع فروش یکی اومد با چک جعلی تمام مالمون رو برد و پولو‌ندادهرچی دوندگی کردیم 

سال قبلش یکی شب اومد تو خونم و حلقه عقدمو برد ...

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
منم مثه خودت ...البته خیر سرم تصمیم داشتم بخرم 😁

منم قصد داشتم ۴۰تومن بدم طلا پنج شیش روز دیگه پولش دستم میاد اما بدرک بجهنم اعصابم مهمه پوستم مهمه ی خانم بدون چروک و طلا زیباتر از خانم چروک و طلاداره۰😂😂😂

پارسال ۶تا النگومو‌فروختم دادم شوهرم یه شغل زد موقع فروش یکی اومد با چک جعلی تمام مالمون رو برد و پو ...

ای وای صاحب زمان بزنه ب کمرش فقط تو این دوره زمونه خیلی سخته آبجی بیچاره منم سال ۹۸ ۳۰گرم طلاشو دزدیدن هرچقد دوویید کاری نتونست بکنه 🤕🤕😭