2821
2789
دقیقا،من هراز گاهی برای فروش کیک درست میکنم،برام زیاده،یه مارک کپلر ۲۷۰دیدم دیوار،۶۰۰وات نمیدونم میص ...

نامزد منم میخواست بخره...نوش گفت خیلی گرونه بخرم دست دو...خوبه که بگیری آره بگیر...اما ریسکه...چیزی بخر نمایندگی داشته باشه...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای دقیقا،ادم کلی پول بده،معلوم نباشه خوبه یانه

این پیجه خیلی منصفه هر عکسی براش بفرستی راهنمایی میکنه ک اصل یا فیک

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

وای دقیقا،ادم کلی پول بده،معلوم نباشه خوبه یانه

آره نوشم که اینجوری...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
راضی هستید؟ چند واته

ده ساله دارم خیلی راضیم؛۱۱۰۰ روش نوشته. ولی الان تو اینترنت گشتم ظاهرا الان ۵۵۰ وات داره. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
دقیقا من میخواستم گاسونیک ۸۸۹بخرم هفته قبل ۳۲۰۰بود بعد شد ۴۴۰۰حالا ۳۵۰۰شده،نمیدونم بخرم یانه گیج شدم ...

گوسونیک خوبه...نمایندگی هم داره...ما چای سازشو داریم چند ساله خوب کار میکنه...

2790
2823
2791
2779
2792