2777
2789
عنوان

منحرف شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 17564 بازدید | 78 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من سال اول دبیرستان بودم تو زیست خوندم 

اما باز متوجه نشدم تا حدود ۱۷/۱۸سالگی روشش رو فهمیدم ک اره بچه اونجوری درست میشه

ک اونم دوستم متاهل بود اون گف بهم‌

مادرم هیچوقت دوس نداشتم تو مدرسه با دخترای نامزد کرده دوست باشم

دلیلش همین بود

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

شما دیگه کی بودین؟🤣☺️

یه بدترش هست توی مدرسه هم کتابچه بود در مورد پریودی و بچه داری داشتیم دزدکی میخوندیم معلم که مرد بود اومد بالا سرمون 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
آره من هم در مورد لب این فکرو میکردم راستش هنوز هم برام سواله قدیمیا بوسه ی لب داشتن یا نه😂

وای قبلا ماهواره میدیدم 

بعد از سر کنجکاوی چقد خر بودیم منو پسرخالم لبا همو بوس میکردیم🤢😑😐😑😐😑

زیر ۷ سال بودیم💔

راست میگن برا یچه ها نباید فیلم خارجی گذاشت😂😂🤦🏻‍♀️

من سال اول دبیرستان بودم تو زیست خوندم  اما باز متوجه نشدم تا حدود ۱۷/۱۸سالگی روشش رو فهمیدم ک ...

من خودممم از کتاب علوم هشتم ینی عمل لقاح فهمیدیم ولی دیگه نمیدونستم چی به چیههه بعدااا دوس منحرفم گف بهم 

[~زنڋگے جوڔیح ۺدح ڪ برآ شݩآخټ آدمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=/`😹🦠👐🏿 ️ 

اکثرا همه راهنمایی میفهمن و نمی‌دونم چرا😐

ولی حس بدی داشتم به هر کی میرسیدم ک فکرشو نمی‌کردم میگفتم یعنی اینمممممممم نهههه

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️                                                                           (شما لایق بهترین های فراموش نکن تو یک بار زندگی می‌کنی و حقته که بهترین زندگی رو تجربه کنی و برای خودت باشی امیدوارم از خودگذشتگی بیهوده نکنید!!!) حسابی الله ☝🏻         نی نی یار عزیز چی میخوای از جون من این پنجمین کاربریه که تعلیق میکنی والا قدیم حق گفتن آزاد بود من هر حرفی لازم باشه میزنم هر چقدر میخوای بازم تعلیق کن🖐🏻
عزیز من دهه شصتی هستم چرا این کتابارونمیشناسم

حالا فهمیدم چرا میگن نسل سوخته من قشنگ یادمه توی کلاس هفتم هم یه کتاب داشتیم نوشته بود مخصوص دختران، حتی مادرم که واسه جلسات مدرسه میرفت بهشون میگفتن دختر هاتون رو آگاه کنید

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
حالا فهمیدم چرا میگن نسل سوخته من قشنگ یادمه توی کلاس هفتم هم یه کتاب داشتیم نوشته بود مخصوص دختران، ...

اونم میکردن ب همین خیال باش برا منم بود از اون کتابااا😕ولی آگاهم نمیکردن

[~زنڋگے جوڔیح ۺدح ڪ برآ شݩآخټ آدمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=/`😹🦠👐🏿 ️ 
اونم میکردن ب همین خیال باش برا منم بود از اون کتابااا😕ولی آگاهم نمیکردن

دقت نمیکردی هر چند من ششم فهمیدم ولی شکل کتاب طوری بود که ساختار بدن خانم رو نشون داده بود دقت که میکردی میدی انگاری بدن خانم یه جا خالی داره برای....