2777
2789
عنوان

منحرف شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 17545 بازدید | 78 پست
بچه بودم فکر میکردم با بوسیدن 

منم مث تو فک میکردم و البته کنار هم خوابیدن دیکه نمیدونستم تو این کنارهم خوابیدن چ کارایی داره

[~زنڋگے جوڔیح ۺدح ڪ برآ شݩآخټ آدمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=/`😹🦠👐🏿 ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادم‌ نیار  

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

😑۱۱سالگی دوستم بهم گف 

🤣تا یه هفته از همه متنفر بودم بعد خوب شدم 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

۱۲ سالگی ناراحت نبودم چون فکر میکردم درد داره و پدر و مادر فقط برای بچه دار شدن این کار رو انجام میدن ولی وقتی ۱۳ سالم بود زودتر مدرسه مون تعطیل شد و زودتر اومد خونه و اونجا صدای پدر و مادرم رو به طرز خیلی بدی شنیدم داغون شدم داغون افسردگی گرفته بودم😂

دبیرستان فهمیدم حدود ۱۶ سالگی اونم نه کاملا  مادرم عصبی میشد میگفت من زاییدمتا ولی انگار از با ...

از ب ا س ن دیگه نشنیده بودمممم

[~زنڋگے جوڔیح ۺدح ڪ برآ شݩآخټ آدمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=/`😹🦠👐🏿 ️