2777
2789
عنوان

رابطه…..

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 61 پست

وای به دخترداییتون بگید اینکارو نکنه اصلا عاقلانه نیست 

اون اقا هم با این روش عاشق دخترداییتون نمیشن صرفا نیازشون برطرف میشه و بعدا ممکنه بذارن و برن و اونوقت دخترداییتون خیلی بدد ضربه میخوره

اگه رابطشون عاشقونه بود از نظر شما مشکلی نداشت این کار؟

من به عشق کاری ندارم

به سود و زیانش کار دارم. به دودوتا چارتاش کار دارم

و گر نه هر گرگی ادعای عشق میتونه بکنه

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بجا منصرف کردنش اول ببرش جلو آینه حسابی خوشگلش کن بعد صدتا عیب رو پسره بزار چه مالی چه قیافه ای دخ ...

دختر داییم خیلی خوشگله خیلی 

و اینکه هم وضعشون هم خوبه 

هرچی دست نیافتنی باشه جذابتره

اگر دست یافتنی بشه جذابیتی نمیمونه

همه چی برمیگرده به عزت نفس دختر دخترای بی عزت نفس ،حالا هر چی تو بگی این کار از بن غلطه باز کار خودشو می‌کنه اگر آیندشم بهش نشون بدی باز میگه نه اینطوری نمیشه 

بجا منصرف کردنش اول ببرش جلو آینه حسابی خوشگلش کن بعد صدتا عیب رو پسره بزار چه مالی چه قیافه ای دخ ...

خیلی گناه داره و افسرده شده 

حاضره واسه پسره همه کار بکنه

دختر داییم خیلی خوشگله خیلی  و اینکه هم وضعشون هم خوبه

همینا را براش هی بگو بولد کن

هیم تو سر پسره برن بگو فلانی چیه دیلاق آس و پاس فکر کرده تتلوعه امر کنه بیان براش بگو هر دختری دیگه بود قهوه ایش میکرد تو چرا قدر خودتو نمیدونی

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝
هرچی دست نیافتنی باشه جذابتره اگر دست یافتنی بشه جذابیتی نمیمونه همه چی برمیگرده به عزت نفس دختر د ...

اره اینم درسته

اما از نظر من تا عشقی بین دو طرف نباشه و رابطه از روی عشق نباشه بهتره انجام نشه

والا تا جای ک میدونم زن و شوهرا بعد از یه مدت از هم سیر میشن چ رسه ب دختر و پسر ک نصبتی با هم ندارن باز بعدش حسی میخواد بوجود بیاد چ حماقتی     واقعا عقلشو داده اجاره ک بره پسرو تامین کنه ک ولش نکنه خاعک تو سر چس عنصر این جور عقلایی   پسره اتفاقا بیشتر متنفر میشه میگه این دختر چ زود  پا داد چ بی ارزش  و الکی راحت  خودشو دراختیار من گذاشت  اخرشم قهوه ای میکنه دختره رو میگه مجبورت ک نکردم خودت حالشو کردی دیگم بهم نچسب و بای 

پسره فکر کرده زرنگه تخم مجهول والا مثل داریم ننه هم به بابا مفتی .... بعد این مفت مفت میخواد اونم ...

همین پیام شما رو نشون بده کافیه .

اصلا ممکن پسره  چن تا رل دیگه هم داشته باشه والا.

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤ 
واقعا دختر داییم دیونه شده طفلکی  پیشمم خیلی گناه داره  منم از روابط سر در نمیارم گفتم ا ...

من اگه میخواستم چند گزینه واسه بدست اوردن دل بگم قطعا این مورد حتی به ذهنم هم خطور نمیکرد... فقط میتونم بگم اشتباه محض تمام تلاشتو بکن این اتفاق نیفته وگرنه بعدش وقتی پسره گذاشت رفت با یه دختر دیگه ازدواج کرد دختر داییت باقی میمونه و حس اینکه مثل دستمال کاغذی بوده  استفاده شده  بعدم پرتاب شده گوشه سطل آشغال .... حس پوچی دست میده و عواقب زیادی داره .... نرسیدن بهش راحت تر هضم میشه تا اینکه رابطه هم داشتع باشه و بازم بهش نرسه... هرکاری میتونی بکن و نذار ابن اتفاق بیفته

۲۲ ۲۴

تازه اینم بگم ک اگر رابطه بر قرار کنه و بعد پسره ولش کنه ک صدرصد درصد درصد ولش میکنه    دخاره میمونه و یه دنیای وحشدناک پشیمونی و  بعدش خیلی داغونتر میشه    شک نکن     اخه چطوری  دلتونو گول میزنین خدایی سر خودتونم کلاه میزارین     این اسمش عشق و علاقه نیس    اسمش خود فروشی و گدایی محبته  به گدا هم چیز خوبی نمیدن   

ته این رابطه فاجعس ب دختر داییت حالی کن اکر یک ذره براش ارزش قاعلی       تو این سن بعتره یکم عقلشو بر احساسش قلبه بده   والا دختر ۱۳ ساله ۱۴ سال نیس بگیم  هیچی سرش نمیشه خوب و بد تشخیص نمیده و هر چند الان بچه ۱۰ ساله حالیشه همه چی