2777
2789
عنوان

تولدت مبارک آقای مهربونم❤💌

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 33 پست
حلقه و زنجیر پلاک طلام دستشه نمیده سال پیشم با چاقو منو انداخت بیرونو،کل وسایلمو ریخت وسط حیاط😭 ...

گوووه خورده

به همین حضرت عباس ع توسل کن حدالش کن به حضرت عباس ع همچین خود حضرت عباس ع بخوااابونه زیروشش نفهمع زنیکه از کجاااا خورده پیره سگ

باران که شدی مپرس این خانه ی کیست!🌧🌧سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست!♥️♥

۱۰۰ تا صلوات هدیه ب حضرت عباس علیه السلام 

اجرتون با خدا  ان شاالله 

لطفا برای سلامتی پدر مادرم و آزادی همسرم دعا کنید🙏🙏🙏

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوووه خورده به همین حضرت عباس ع توسل کن حدالش کن به حضرت عباس ع همچین خود حضرت عباس ع بخوااابونه زی ...

امروز با قرآن میخوام برم خونش ،با هرزبونی شده بگیرم،اگر نداد واگذارش میکنم به کتاب خدا

میشه برای نیت قلبیم یدونه صلوات بفرستی  

گوووه خورده به همین حضرت عباس ع توسل کن حدالش کن به حضرت عباس ع همچین خود حضرت عباس ع بخوااابونه زی ...

کامنتتوپاک کن عزیزم این تاپیک نباید اینجور الفاظ باشه میدونم عصبی شدی تاوقت هست لطفاپاکش کن

امروز با قرآن میخوام برم خونش ،با هرزبونی شده بگیرم،اگر نداد واگذارش میکنم به کتاب خدا

مواظب خودت باشه یه وسیله برا محافظت از خودت ببر ولی منکه میگم بسپر به حضرت عباس ع چنان ادبش کنه عوضی رو

کامنتتوپاک کن عزیزم این تاپیک نباید اینجور الفاظ باشه میدونم عصبی شدی تاوقت هست لطفاپاکش کن

پاک نمیشه اخههه ویرایشم‌ نمیشه ببخشید

اما اعصابپ خورد شد یه زن با بچه شش ماهه رو اینحوری اذیت میکنه خدا لعنتش کنه😭😭😭

😍😍ان شاالله ،از ته دل برات دعا میکنم آقا ابلفضل عشقشو به قلبت بده....آی خدا شکرت ما امام حسینو دار ...

ممنون ازدعای قشنگت   

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
مواظب خودت باشه یه وسیله برا محافظت از خودت ببر ولی منکه میگم بسپر به حضرت عباس ع چنان ادبش کنه عوضی ...

چیکار میخواد بکنه مثلا.اصلا ازش ترسی ندارم،فقط من با صلح خواستم نداد باید جنگشم بکشه

میشه برای نیت قلبیم یدونه صلوات بفرستی