ساعت ۱ شب میخابم ،و نمیتونم برم غسل کنم شرایط خونه یه جوری نمیشه رفت،صبح هام همینطور خیلی شرایط جور نیست برم،الان نماز صبح و ظهر و عصر رو نمیتونم ب موقع بخونم چون ۶ میرم سرکار ،چ کنم بنظرتون؟؟؟؟
تیمم بدل از غسل فقط و فقط زمانی درست هست که آب نباشه یا آب باشه ولی خوف ضرر باشه..
اگر آب هست به هر نحوی که فکرشو میکنید باید شرایط رو جور کنید برید غسل کنید
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
به همسرت بگو فاصله رو بیشتر کنه الان که تو عقدی سخته برات
سریع فرصت کردی برو غسل کن
یا اتاقی که نزدیک حموم هست رو انتخاب کنین
به مامانت صحبت کن اشکالی نداره که یه چیز طبیعیه اون آدمم شوهرت
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿 ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️
اینجوری نیست. اگه جایی باشید که واقعا نشه غسل کرد حالا یا خجالت میکشه طرف شرایطش نیست یا آب در دسترس ...
نه عزیزم خجالت و اینجور چیزا مانع برای انجام دادن غسل نیست...
میتونید زنگ بزنید پاسخگویی احکام بپرسید
اینم شمارش
۰۹۶۴۰
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)