2821
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ترم اول انصراف دادی من آخه روزانه هم هستم میترسم جریمش زیاد بشع ولی رفت و آمد برام خیلی سخته 

ن من انصراف ندادم زندگی تو خوابگاه و رفت آمد پیرم کرد ولی حالم میداد 

اگر بتونی مرخصی بگیری بعد مهمان بعد انتقالی خوب میشه چه رشته ای؟؟ 

می‌سازم دوباره😍🙂
رفت و آمدم مشکله همم کلا افسردگی دارم میگیرم 

اگر خیلی مشکله که حرفی نیست 

ولی اگر فکر میکنی ممکنه یک درصد عادت کنی و الان اولشه یکم زمان بده به خودت و یه ترم دیگم صبر کن بعدش اگر نخواستی راه های دیگه مثل انتقالی یا ... رو پیگیری کن چون میگی راهت خیلی دوره احتمالا باهات کنار میان اگر دانشگاه شهرخودتن از اینجایی که میری سطحش پایین تر باشه هم انتقالت راحت تره

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

اگر خیلی مشکله که حرفی نیست  ولی اگر فکر میکنی ممکنه یک درصد عادت کنی و الان اولشه یکم زمان بد ...

آرع سطحش پاینتره ولی میخام کلا از اینجاالان  انصراف بدم نمیخام بمونم اینجا میخام برم شهر خودمون ولی نمیخام بمونم اینجا الان که ترم اوله بهترع انصراف بدم تا ترم های بعد  

دارع ولی بخدا افسردگی گرفتم نمیتونم بمونم اینجا 

منم مثل تو بودم 

اما كم كم دوست بيدا ميكنى بهتر ميشه

من خيلي دركت ميكنم اولا مثل مرده متحرك بودم حالم خوب نبود اما الان بهتر شده

نصيحت ام اينه صبر كن عزيزم همه جيز درست ميشه خوابگاه هم خوش ميكذره بهت بزار ترم اول بكذره

آرع سطحش ماینتره ولی میخام کلا از اینجا انصراف بدم نمیخام بمونم اینجا میخام برم شهر خودمون 

خو انتقالی بگیر بهتره که تا دوباره کنکور بدی😐🙄

دیگه هرجور صلاح میدونی

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

منم مثل تو بودم  اما كم كم دوست بيدا ميكنى بهتر ميشه من خيلي دركت ميكنم اولا مثل مرده م ...

نه جانم من کلا نمیتونم اصلا اصلا هر روزم شده گریه هیچی نمیتونم‌بخورم وقتی که نمیتونم بمونم زوری نیست که باید برم 

2828
2791
2779
2792