س روزه اصن بهم ی پیام نداده قبلا من همیشه پیام میدادم حالشو میپرسیدم ولی ی مدته کمن نمیپرسم اونم چند بار پرسید مثلا بعد دو روز چلی الان چهار روزه نپرسیده انقد ناراحتم خودم بهش پیام بدم یا بزارم اون پیام بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا من بعد از جواب مثبتم به خواستگاری شوهرم شمارمو نمیدونم از کجا گیر آورده بود روزی شیشصد بار زنگ میزد یک ساعت میحرفیدیم تا عقدمونم تقریبا دو سه ماه زمان برد اما هر روز زنگ میزد حالمو میپرسید
خوب پس كلا تو عقدي پيام نميده زنگم نميزنه؟ نميادم ببينت؟ خيلي ببخشيدا ولي يا كلا بي مسئوليت و بي احس ...
ی دعوایی کردیم تقریبا دو ماهه اشتی کردیم ولی هی نمیامد ببینه من بهش گفتم چرا نمیای این چوعضشه اینا اونم گف میام اما من گفتم مریضم اونم گف اوکی بعد دیگ هیچی نگف میام خونتون یا نه بعد توپیام یکی دوبارم گف بیام ببرمت دکتر گفتم نه. منم حس میکنم سرش جای گرمه
خب این چطور عقدیه ک سراغ زنشو نمیگیره ملت هرروز همو میبینن این چند روز زنگم نمیزنه حتی
والا خودمم موندم من قبلا خیلی بهش پیام میدادم هرشب اینا ی مدت ندادم کلا سرد رفتار کردم اونم چند باری داد خچدش مثلا بعد دوروز اینا پیش قدم شد الان چهار. روز گذشته هیچ پیامی نمیده
سرش جای دیگه گرمع یا دوستت نداره وگرنه هر چقدرم مشغله داشته باشه ی پیام دادن پنج ثانیه زمان میبره
همون اخه من خیلی قبلا زنگ میزدم یا پیام میدادم اون حتی نمیکنه ی زنگ بزنه حالا ی چند باری پیام داده اول خودش ولی من هزار بار خودم پیام دادم اما اون چند روزه اصن هیچ خبری نمیگیره