2777
2789
عنوان

بیاید نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من بعد از جواب مثبتم به خواستگاری شوهرم شمارمو نمیدونم از کجا گیر آورده بود روزی شیشصد بار زنگ میزد یک ساعت میحرفیدیم تا عقدمونم تقریبا دو سه ماه زمان برد اما هر روز زنگ میزد حالمو میپرسید

من قبلاً خیلی بهش پ میدادم تقریبا هرشب ولی ی مدت ندادم اونم چند باری داد دیگ س روزه ازش خبری نیست&nb ...

مگه میشه از شوهرت خبر نگیری 😐😐

اون خبر نمیگیره تو بگیر بهش پیام بده اونم کم کم پیام میده

خوب پس كلا تو عقدي پيام نميده زنگم نميزنه؟ نميادم ببينت؟ خيلي ببخشيدا ولي يا كلا بي مسئوليت و بي احس ...

ی دعوایی کردیم تقریبا دو ماهه اشتی کردیم ولی هی نمیامد ببینه  من بهش گفتم  چرا نمیای این چ‌وعضشه اینا  اونم گف میام اما من گفتم مریضم اونم گف اوکی  بعد دیگ هیچی نگف میام خونتون یا نه بعد تو‌پیام یکی دوبارم گف بیام ببرمت دکتر گفتم نه. منم حس میکنم سرش جای گرمه 

عقدیم ولی خب ب دوران عقد میکن نامزد

خب این چطور عقدیه ک سراغ زنشو نمیگیره 

ملت هرروز همو میبینن این چند روز زنگم نمیزنه حتی

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔
خب این چطور عقدیه ک سراغ زنشو نمیگیره  ملت هرروز همو میبینن این چند روز زنگم نمیزنه حتی

والا خودمم موندم  من قبلا خیلی بهش پیام میدادم هرشب اینا ی مدت ندادم کلا سرد رفتار کردم اونم چند باری داد خچدش مثلا بعد دوروز اینا پیش قدم شد  الان چهار. روز گذشته هیچ پیامی نمیده 

ی دعوایی کردیم تقریبا دو ماهه اشتی کردیم ولی هی نمیامد ببینه  من بهش گفتم  چرا نمیای این چ ...

اینطور ک شما سردی باید جای دیگه سرش گرم شه دختر یعنی چی میگی نه نیا وظیفه اشه که بیاد ببرت دکتر مگه زن رسمیش نیستی 

اینطوری شما پیش برید به جای نمیرسید خوب رفتارا همو تحمل میکنید

سرش جای دیگه گرمع یا دوستت نداره وگرنه هر چقدرم مشغله داشته باشه ی پیام دادن پنج ثانیه زمان می‌بره

همون اخه من خیلی قبلا زنگ میزدم یا پیام میدادم اون حتی نمیکنه  ی زنگ بزنه  حالا ی چند باری پیام داده اول خودش ولی من هزار بار خودم پیام دادم اما اون چند روزه اصن هیچ خبری نمیگیره  

اینطور ک شما سردی باید جای دیگه سرش گرم شه دختر یعنی چی میگی نه نیا وظیفه اشه که بیاد ببرت دکتر مگه ...

خودشم سرده ی زنگ نمیزنه احوال ادمو بپرسع تلفنی این چند روز من پیام ندادم   نکرده ی زنگ بزنه انگار غریبم ولی برا خانوادش اینجور نیستا

ی دعوایی کردیم تقریبا دو ماهه اشتی کردیم ولی هی نمیامد ببینه  من بهش گفتم  چرا نمیای این چ ...

ببخشيد ولي ميشه بگيد دعواتون سر چه موضوعي بود برا اين ميپرسم كه ديد موضوع مهمي بوده و شايد از مساله اي ناراحت باشه و حق داشته باشه