2777
2789
عنوان

همسرم بی توجهه

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 44 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توام دایی هاتو ببر بچسب بهشون

😂😂😂😂😂

اینکارو انجام بده بدون کوچکترین شکی ، با اعتماد و توکل کامل به خدای مهربونمون قشنگم 😍🤲💚به نیت همه ی حاجتتون تونستی هر روز سوره مبارکه محمد و بخون یا روزی چند آیه یا اگه وقت نداری شنبه ها ک متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون تقدیم کن به پنج تن آل عبا عاااااالیه معجزه می‌کنه دوای همه درداست کلا 3۸ تا آیه بیشتر نداره ولی کلی حاجت گرفتم از این سوره پاک با اعتماد به خدا بخون و توکل کن ب خدا ان شاالله حاجت روا میشین بحق مادره پاکمون خانم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها😍 و نذر چهل شهید هم عاااااالیه ، یعنی تا چهل روز هر روز ب نیت یک شهید سوره مبارکه یاسین و می‌خونی دو روز آخر یک روز  ب نیت شهدای گمنام و  یک روز ب نیت آقا امام حسن مجتبی علیه السلام حضرت سیدالشهدا و آقا حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام شهدای کربلا بخونین عالیهخودم دقیقا آخرین روز حاجت گرفتم همیشه اول دعاهاتون امام زمانمونو دعا کنین چون آقا دعات می‌کنه حاجتت زودتر برآورده میشه 🥺🤲💚

قشنگم همون موقع تو خلوتتون ک باهات خیلی خوبه اینو بهش بگو 

بگو من نیاز دارم حتی تو جمع هم بهم توجه کنی بگو نمیگم با خانوادت نباش چرا اونا رو هم دوست داشته باش ولی کلا بیخیال منم نشو 

اینا رو با ملایمت بگو ن عصبانیت

اینکارو انجام بده بدون کوچکترین شکی ، با اعتماد و توکل کامل به خدای مهربونمون قشنگم 😍🤲💚به نیت همه ی حاجتتون تونستی هر روز سوره مبارکه محمد و بخون یا روزی چند آیه یا اگه وقت نداری شنبه ها ک متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون تقدیم کن به پنج تن آل عبا عاااااالیه معجزه می‌کنه دوای همه درداست کلا 3۸ تا آیه بیشتر نداره ولی کلی حاجت گرفتم از این سوره پاک با اعتماد به خدا بخون و توکل کن ب خدا ان شاالله حاجت روا میشین بحق مادره پاکمون خانم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها😍 و نذر چهل شهید هم عاااااالیه ، یعنی تا چهل روز هر روز ب نیت یک شهید سوره مبارکه یاسین و می‌خونی دو روز آخر یک روز  ب نیت شهدای گمنام و  یک روز ب نیت آقا امام حسن مجتبی علیه السلام حضرت سیدالشهدا و آقا حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام شهدای کربلا بخونین عالیهخودم دقیقا آخرین روز حاجت گرفتم همیشه اول دعاهاتون امام زمانمونو دعا کنین چون آقا دعات می‌کنه حاجتت زودتر برآورده میشه 🥺🤲💚
وای چه بد  اینجوری ادم اصن حریم نداره انگار من اگه بودم میگفتم خودت و خاله هات تنها برید چرا ...

واقعا درست گفتی منم شوهرم بر خلاف میلیم ی کار کوچیکم انجام بده میرینم ت کل روزش درس عبرت بشه براش😕

اخه ی کلمه ام با من حرف نمیزنه اصلا منو نمیبینه بخدا اغراق نمیکنم

تو بیتفاوت شو وقتی پیش خانوادشه اصلا فکر کن وجود نداره با بقیه اعضای خانواده بگو بخند فکر کن شوهرت وجود نداره بعد مدتی اون توی جمع میخواد خودشو بهت نشون بده و توجه کنی به حضورش

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
6 ماهه ازدواج کردیم ی روز در میون دارم میگم بهش اصلا نمیفهمعه

پس ی مدت اصلا بی‌خیال شو 

چون میبینه حساس شدی زیاد اینجوری می‌کنه و از طرفی حساسیته تو باعث میشه خودتم زیاد جنبه منفی قضیه رو ببینی 

همه ک باهم رفتیم بیرون تو هم باهاشون حرف بزن بخند ب شوهرت اصلا نچسب بذار ببینه وقتی تو حساسیت نشون نمیدی خودش میاد سمتت شک نکن 

اصلا تو خونه هم ب روش نیار مثل قبل محبت کن بذار تعجب کنه

واقعا درست گفتی منم شوهرم بر خلاف میلیم ی کار کوچیکم انجام بده میرینم ت کل روزش درس عبرت بشه براش😕

توروخدا ی مشاوره خوب بدین بهم تو این 6 ماه زندگی 10 بار دعوا کردیم بددهنه عصبی شدم اصن