امروز چندمین جلسه تمرینم بود البته با ماشین خودمون . خدایی فکر نمیکردم اقندر ساده باشه . ولی خیلی نیاز به تمرین داره بعدش دیگه مسلطی راحته . من تصمیم دارم حتی تا یک ماه هم ک از اومدن گواهینامم گذشت سرعتمو بالای ۴۰ یا ۶۰ نبرم تازه اگر هر روز رفتم بیرون اگر نه بعد دوماه یا سه ماع ک دیگه کامل مسلط شدم والا جون ملت و من که از سر راه نیاوردیم . و همچنین جون موجودات زنده دیگه . طر فتو شهر ما شعور نداره حتی راهنما بزنه درسته ربطی به جنسبت نداره ولی معمولا همین مردات که گند میرونن قربانی پدرسالاری بودن فقط اخلاقیاتو از یه مرد قربانی نمیگیره شعور و فرهنگو هم ازش میگیره
متوجهم گرامی قصد توهین به شما اقایونو نداشتم ما هممون انسانیم ولی عزیز یبار بیا دهدشت استان کهیگلویه ...
منخانمم عزیزم
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara naser.ir مراجعه فرمایید. پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.