2733
2734
عنوان

پیراشکی و دونات های سایو

8734 بازدید | 75 پست
http://s8.picofile.com/file/8291039884/image.jpeg اینا رو امروز عصری درست کردم یه ده تاش رو چیدم تو یه جعبه خوشگل توش هم یه یاداداشت عشقولانه گذاشتم دادم اژانس ببره واسه شوهرم در مغازش سوپرایز بشه تا به دستش رسید بهم زنگ زد خیلی تشکر کرد گفت واقعا سوپرایز شده گفت اول نمیخواستم بگیرمش از راننده اژانس ادرس فرستنده رو پرسیده بعد بسته رو باز کرده گفت میترسیدم بازش کنم فکر کرده توش بمبه میگه هی تکونش میدادم ببینم چیه توش دو سال پیش هم گل فرستادم در مغازش که کلی داستان شد دادم یه پسربچه برد بهش داد اسممو روش ننوشته بودم پسر بچه هه گفته بود یه خانومه بهم دادگفت بدم به شما شوهرمم گل رو انداخته بوده تو جوب 😂😂😂
پیج آشپزی من در اینستاگرام ashpazi_‌ba_sayoo@
دونات مواد لازم شیر ولرم یک لیوان ارد ٥٠٠ گرم ( چهار لیوان) تخم مرغ دو عدد پودر خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری نمک نوک چاقو شکر چهار قاشق غذاخوری پر وانیل نصف قاشق چایخوری کره ٧٠ گرم ذوب شده ١روغن برای سرخ کردن شکلات و رنگ خوراکی و پودر قند برای تزیین اول کار دو تا تخم مرغ رو داخل کاسه میشکنیم نوک چاقو نمک وو اضافه میکنیم خوب با قاشق هم میزنیم که از لختگی دربیاد وانیل رو اضافه میکنیم هم میزنیم حالا کره ذوب شده که خنک شده رو اضافه میکنیم هم میزنیم شکر رو هم اضافه میکنیم در حال هم زدن کم کم پودر خمیر مایه رو اضافه میکنیم و همینطور در حال همزدن کم کم شیر رو اضافه میکنیم شیری که گرمه ولی دست رو نمیسوزونه حالا چهار لیوان ارد رو سه بار الک میکنیم و سه لیوانش رو اروم اروم اضافه میکنیم و هم میزنیم با قاشق لیوان چهارم رو کم کم اضافه میکنیم و حالا با دست شروع میکنیم به ورز دادن ده دقیقه خمیر رو ورز بدید اگه به دستتون میچسبه دستتون رو خیس کنید بعد خمیر رو انتقال بدید به قابلمه ای که از قبل چرب کردید بعد درش رو بزارید دورش یه پتو نازک بپیچید بزارید کنار بخاری به مدت یک ساعت ( مال من حدود یک ساعت و نیم طول کشید تا ور بیاد ) تا دو ساعت هم اشکال نداره نشونه ور اومدن اینه که حجمش دو برابر میشه و انگشت که توش میکنی خمیر نمیچسبه به دستتون حالا کف یه سینی بزرگ رو یکم چرب میکنیم بعد ارد پاشی میکنیم خمیر رو روی سینی به کمک کف دست یا وردنه باز میکنیم قطرش حدود یک سانت بعد با کاتر دونات که تو عکس مشاهده میکنید قالب میزنیم با این مقدار مواد ٣١ عدد دونات به دست میاد حالا دونه دونه خمیر های قالب زده رو اروم منتقل میکنیم روی سینی هایی که کفش چرب شده بعد روش رو سلفون میکشیم نیم ساعت دیگه استراحت کنه و یکم حجیم بشه بعد روغن رو تو یه ظرف کوچیک و گود داغ میکنیم دونه دونه سرخشون میکنیم اول که انداختیم تو روغن چند ثانیه صبر میکنیم بعد با قاشق روش روغن میریزیم تا پف کنه بعد سریع برگردونید نزارید یه طرف کامل سرخ بشه بعد طرف دیگه یه طرف یکم که طلایی شد بر گردونید یعنی هر دو طرف همزمان طلایی بشه بعد بزارید رو دستمال کاغذی تا روغن اضافه اش بره بعد روشون پودر قند الک کنید یا مثل من دونات ها رو تو شکلات اب شده فرو کنید یک طرفش رو یا اینکه شکلات سفید رو رو بخار کتری ذوب کنید اگه سفته کمی اب اضافه کنید رقیق بشه بعد یه قطره رنگ خوراکی اضافه کنید هم بزنید خوب که رون شد یک طرف دونات رو توش فرو ببرید اخر سر هم روش ترافل های رنگی بپاشید نوش جااااان
پیج آشپزی من در اینستاگرام ashpazi_‌ba_sayoo@
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2742
عالیه سایو جان ی سوال شما پنینی و تو ماهیتابه درست میکنی؟ یا دستگاهشو داری
‎تو راه انقدر خوش میگذره که میرسم باحال نی ‎استراحت تو لیست کارام نی ‎نقطه ی شروع یه روزی بوده مقصدم ‎واینمیستم فعلاً پره مخزنم ‎صاف گردنم سر بالا رو به جلو مستقیم جهت ‎تا زندم راضی نمیشم هیچوقت درخواستم یک کلمست..بیشتر
2740
پیراشکی ها هم با همون دستور دونات درست میشه فقط موقع قالب زدن از یه لیوان دهن گشاد استفاده میکنیم و بعد از سرخ شدن و خنک شدن با چاقو یه برش میدیم و کرمی که درست کردیم و خنک شده رو داخلش میزاریم دستور کرم رو هم همینجا میزارم براتون فعلا تایپ شدش رو ندارم
پیج آشپزی من در اینستاگرام ashpazi_‌ba_sayoo@
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687