2777
2789
عنوان

این رنگ گوشی پزشکی قشنگه؟!+عکس پست اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 38 پست
وای خیلی زوده خواهر من ترم 9هستم تازه پارسال گرفتم😂😂خب دیگه هنوز جوجه نشدی پس  ولی اره گرون ...

اره خودمم میدونم زوده مسخرم نکن 😂 

دیگه ذوق خودم و خانواده و کلاسشم هست دیگه 

واسه شما چه رنگیه؟ 

صداهارو خوب تشخیص میدین؟

اره خودمم میدونم زوده مسخرم نکن 😂  دیگه ذوق خودم و خانواده و کلاسشم هست دیگه  واس ...

اخی خدا کنه همیشه ذوقت اینجوری بمونه هنوز علوم پایه رد نکردی بدونی لفتادی تو چه چاهی 😂😂😂

من مشکی خریدم 

والا زیاد کاربرد که نداره چون این دوره همش رادیوگرافی استفده میکنیم اره صداها خوب شنیده میشه ولی تشخیص نرمال از غیر نرمال بسی سخت هست 😂😂و من مهارت ندارم 

دانشجو کدوم دانشگاهی

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی خدا کنه همیشه ذوقت اینجوری بمونه هنوز علوم پایه رد نکردی بدونی لفتادی تو چه چاهی 😂😂😂 من مشکی ...

بله کاملا متوجهم 😂✌🏻 

حداقل بذار الان که اولشیم یکم ذوق بزنیم 😄 

بذار نهایت استفاده ما همون فشار خون گرفتن باشه😄‌

من تیپ ۳ میخونم 

بله کاملا متوجهم 😂✌🏻  حداقل بذار الان که اولشیم یکم ذوق بزنیم 😄  بذار نهایت است ...

به عنوان یه ارشد که زمانیکه به من برسی من انشالا فارغالتحصیل شدم بهت میگم فیزیولوژی خوب بخون با اناتومی با بیشیمی بعد نهایت لذت ببر از زندگیت دیگه نمیگم بعدا چه بلاها قراره سرت بیارن تا لذت ببری😂😂😂

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
 از همکلاسیا کسی این رنگ خریده؟

نه تا جایی که یادمه خاکستری و سورمه ای و صورتی زرشکی اینا خریدن

به عنوان یه ارشد که زمانیکه به من برسی من انشالا فارغالتحصیل شدم بهت میگم فیزیولوژی خوب بخون با انات ...

ممنون از توصیت 

خیلی برام با ارزشه 🌸

تشکر😂

خوشحال میشم از تجربه هات برام بگی تا یه دید بازتری نسبت به این مسیر داشته باشم❤️

ممنون از توصیت  خیلی برام با ارزشه 🌸 تشکر😂 خوشحال میشم از تجربه هات برام بگی تا یه د ...

فدای تو عزیزم 

چشم چیزی بود بهت میگم 

بخوام دیدت باز کنم که متنفر میشی 😂😂😂

بالین سخته نمیتونی سیس پزشک برداری فقط علوم پایه سیس دارن اینجا پرستار هم جر ادم حسابت نمیکنه اتند هم قشنگ جلو همه بیمارو اینترن و پرستار میشورت 😂😂😂کسیم درست یادت نمیده همشم بیگاری میکشن که اصلا چیزی به علممون اضافه نمیکنه کیشیکات توی استیودنتی 15ساعته از اکسترنی 24ساعت اونم دو روز در میون 

وای خیلی زوده خواهر من ترم 9هستم تازه پارسال گرفتم😂😂خب دیگه هنوز جوجه نشدی پس  ولی اره گرون ...

سلام
میشه لطفاً درباره دروس رشته پزشکی توضیح بدین که چطوری هستن بیشتر حفظی هستن ، مفهومی هستن ؟ یا محاسباتی ؟
و اینکه کلا کاربرد ریاضی و فیزیک تو دروس رشته پزشکی کمه یا زیاد ؟ مثلا چند درصده ؟
زبان انگلیسی چطور ؟

خیلی ممنون میشم اگه پاسخ بدین 🤗🌷🌷🌷🌹

و اینکه دانشجوهای رشته پزشکی بجز زمانی که توی دانشگاه هستن معمولا چند ساعت درس میخونن ؟ روزی دو یا سه ساعت کافیه یا بیشتر ؟

سلام میشه لطفاً درباره دروس رشته پزشکی توضیح بدین که چطوری هستن بیشتر حفظی هستن ، مفهومی هستن ؟ یا م ...

سلام گل بانو ببین هم دروس حفظی داریم هم مفهومی توی علوم پایه یه سری درسا مثل اناتومی حفظی تصویری هست انگل و قارج و باکتری و ویروس به شدت حفظیه ولی کاربرد انچنانی نداره دروس مهم تر مثل فیزیولوژی با بیو مفهومی 

از فیزیوپات به بعد بالین دروس ترکیبیه البته بستگی به بخشت داره مثلا بخش عفونی حفظی مفهومیه بخشای دیگه تحلیلی هست باید قدرت تحلیلت بالا باشه که یک نفر با درد شکم مثلا سمت راست پایین اومد سریع تشخیص افتراقی بزاری و حذفش کنی 

والا ریاضی با فیزیک اصلا کاربرد نداره تو پزشکی یک فیزیک پزشکی داریم اونم فیزیک شیرین هست نه حل کردی مگه نثل استاده ما بیشعور باشه نسعله بگه که اونم مهم نیست یه ترم میخونی تموم میشه

و اینکه دانشجوهای رشته پزشکی بجز زمانی که توی دانشگاه هستن معمولا چند ساعت درس میخونن ؟ روزی دو یا س ...

ببین بستگی داره من توی علوم پایه زمان فرجه و امتحان میخوندم ولی فیزیوپات و بالین همون روز که دزس داد میخونم بازم احساس میکنم نسبت به بقیه واقعا کم میخونم 

بستگی به خودت داره با روزی چند ساعت یاد میگیری من نزدیکای امتحان تا 6یا 7ساعت گاها بیشترم میخونم بقیه روزا شاید بشه 3ساعت بعضی وقتا هم هیچی نمیخونم