2777
2789

پسرم مشکلاتی داره، ممنون میشم تو این شبا برای حل مشکلاتش دعا کنین، بگین منم براتون صلوات میفرستم 

دلم خیلی گرفته، ممنونم از همه

برای رسیدن به شغل و درآمد دلخواهم و سر و سامون گرفتن زندگیم و شفای پسرم ممنون میشم یه صلوات بفرستین. ان شاء الله لبتون خندون و دلتون شاد باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا کاشف الکرب هم وجه الحسین علیه السلام اکشف کربی به حق اخیک الحسین علیه السلام

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

ان شاء الله پسرت همیشه سلامت باشه🍃❤️

برات کوثر میخونم 

وزن اولیه 68  وزن فعلی 55   وزن هدف 55🍓 هر سیاره مدار خودش رو داره که شبیه هیچ‌کس دیگه نیست!                                                                  سحر لحظه‌ایه که بعد از شب طولانی اولین بارقه نور به یه سیاره می‌تابه!                                                                     طلوع در مدار هر سیاره در زمان مخصوص خودش اتفاق میفته و هر کدوم در مسیر مخصوص خودشون به دنبال سحر خودشون هستن …                                            من در جستجوی سحر خودم هستم ...🍓

منم صلوات میخوام تا سال بعد خونه خودم باشم با آرامش و تنی سالم و دلی پر ذوق

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️