2777
2789
عنوان

باردار باشیو این چیزا رو هم ببینی؟!!😞

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 57 پست
دختراولمو که خیلی دوس دارن اما خب طعنه میزنن

بگو دختر نعمت ..خدا ب هر کس نمیده ..

منم بچه اولم پسر .دلم خیلی دختر میخا شدید .اما مطمعنم بعدی پسر میشع نمیارم دیگ .منم شدیدا عاشق دخترم

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نیت کنی اسم بچه تو محمد بذاری بچت به لطف خدا پسر میشه اما باید حتما اسم محمد بذاری روش بعد تولد

جنسیت کامل شده عزیزم چه ربطی داره

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
نترس گلم خودت مواظب باش همین ک دنیا بیاد عاشقش میشه خواهرشوهر من میگفت وقتی شوهرم فهمید بچه دوم دختر ...

تا ۵ ۶ ماه دیگه چقد بی محلی استرس بکشم😔حالا خداکنه واقعا بعد تولد دوسش داشته باشه

تا ۵ ۶ ماه دیگه چقد بی محلی استرس بکشم😔حالا خداکنه واقعا بعد تولد دوسش داشته باشه

شک نکن داره 🥺پدره هرکار کنه بازم از خون خودشه انشالله بعدی پسر میشه

کاربری سومم هس😕دوست باشید باهام😂درخاست دوستی قبول نمیکنم.
اگه نیت کنی اسم بچه تو محمد بذاری بچت به لطف خدا پسر میشه اما باید حتما اسم محمد بذاری روش بعد تولد

نمیتونم محمد اسم یکی تو زندگیم بود قبلا دیگم من تو دلم نذر کنم انومالی گفت پسر شوهرم قبول کنه محمد اخه دنبال اسم ب روز

جنسیت کامل شده عزیزم چه ربطی داره

یاد ی حرفی افتادم😂😂😂قدیمیا میگفتن وقتی حامله میشی بعد سه ماه گرمی بخور اگ بچه دختر باشه میشه پسر🤣🤣🤣🤣🤣

کاربری سومم هس😕دوست باشید باهام😂درخاست دوستی قبول نمیکنم.

بچه دختر خییییلی شیرینتره بخداانشاالله جفتمون دوتا ال از همه بچه سالم بعدخدادخترم قسمت کنه،من مامانم باوجداینکه خیراز پسرندیده همش قبلامیگفت بچه دخترخوبه،الان حس میکنم پسردوس داره برام عجیبه مستقیمم نمیگه ولی بعضیادست خودشون نیست انگار

هرچه دادم به اوحلالش باد
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792