2777
2789
عنوان

۳۰متر موکت در حد نو رو فروختم ۲۰۰تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 72 پست
یعنی پول نداد؟

نه عزیزم گرفت دستش و رفت یهو

تو راه پله ها داشت میرفت گفت شماره کارت اس کن برات بریزمش

و رفت که رفت

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝

نمیدونم چرا ناخودآگاه یاد تاپیک سم دیشب افتادم،خانومه تاپیک زده بود بچه مردم رو سیر کردم خوابوندم🤣🤣🤣بعد توضیح داده بود که بچه خواهر شوهرم مهمونم بود ۶ سالشه ،یه دونه تخم مرغ بهش دادم الان خوابیده ،میترسم رودل کنه،نظرات عالی بود،یه نفر نوشته بود تیتر رو خوندم فکر کردم به ایتام شام مفصل دادی،یه نفر نوشته بود از پول شوهرت ،به خواهر زادش یه دونه تخم مرغ دادی میگی بچه مردم رو سیر کردم خوابوندم🤣🤣🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونی از طریق دیوار پیگیری کنی پیداش کنی؟چه بیشرفن بعضیا

فردا به پشتیبانی زنگ میزنم.خوردم به تعطیلی 

ولی میشد پیگیری کرد که طرف اینقدر با اعتماد بنفس جیم نمیشد

اتفاقا اکثریت خریدارای وسایل خونه توی دیوار سمسار هستن و الکی با این عنوان ک دست و بالم خالیه و ... میان وسیله رو میخرن و میبرن چند برابر میفروشن خواهرشوهرم وسایلشو برای فروش گذاشت دیوار یه زن و شوهر با بچشون اومدن با کلی آه و ناله همه شونو با قیمت مفت بردن فرداش همونارو چند برابر گذاشته بودن برا فروش 

خودم فرش مامانمو براش گذاشتم دیوار یارو زنگ زد گفت خواهرم خونشو دزد زده هیچی نداره من دارم از جیب خودم کمکش میکنم این فرشو براش میخرم توروخدا نصف کن قیمتو بعد فهمیدم سمساره طرف 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
وای چه ادمایی پیدا میشن نرفتی دنبالش ؟

بچه رو تو خونه تنها ول میکردم و با لباس خونه کجا میرفتم

مقصر خودمم.اول باید پولشو میگرقتم نه اینکه بدم دستش ببینه

دست بافت کجابود

نمی دونم 

پدرشوهرم هدیه داده بود 

بعد ما امدیم تو یکی از شهرهای ساحلی خونه اجاره کردیم و اینو آوردم اونجا و خونه متاسفانه تو فصل بارندگی آب کمی زده بود از لای سرامیکا داخل و اینم پوسیده بود 

میدونم بابا اون رو. میگم انرژی منفی وسایل اضافه در مقابل انرژی منفی غرغر کردن شوهر هیچ هست . ولی کلا ...

برا من خیلی مهمه اعتقاد دارم برکت میارع باورت نمیشه از وقتی روش کار کردم چقد زندگیم بهتر شده شوهر من سادس و اروم غر زدنش ثانیه ایه اگر خشن بود ک جراتشو نداشتم🤣

آخه یه گوشش  کمی پوسیده بود  طرف تو کار فرش بود امد گفت باید هزینه کنم بدم رفو و اینا  ...

نمیدونم والا

ولی دیگه ۳۰۰ ام خیلی مفت بوده یعنی رسما مجانی دادی رفته

آخه فرش دستباف میلیونیه اونم خیلی گرون

بچه رو تو خونه تنها ول میکردم و با لباس خونه کجا میرفتم مقصر خودمم.اول باید پولشو میگرقتم نه اینکه ...

ای بابا درسته راست میگین 

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

همش میگم وسایل مردم دست نزن اسباب بازی بچه ها دست نزن بگو با وسایل خودم بازی میکنم وسایل بقیه کثیفه ...

آره خوبه به نظرم بعدشم اگه کوچیکه اقتضای سنشه بزرگتر که بشه بخشندگی رو از خودتون یاد میگیره

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚