2777
2789
عنوان

یوکا خریدم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 37 پست
خوب کاری کردی بابا  گل ب خونه تازگی میده یه جفتم براش بگیر تنها نباشع زاد و ولد کنن

مرسی عزیزم...منم میخواستم یه سبزی تو خونه باشه...بهم حس خوب بده...ولی چون اصلاااا خونم نور نداره اینو گرفتم..

حتی پتوسم تو خونم نمیمونه...ولی گفت این میمونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم گلت بسیار شیکه .منم پریروز مثه یکیه شما خریدم یوکا.یک تومن حساب کرد .واقعا انرژی میگیرم میبینم ...

تو خونم نموند عزیزم ۴روز نگهش داشتم دیدم داره خشک میشه نت زدم نوشته بود یوکا نور میخواد خونه ی منم که بدون نور تاریکه تاریک...بردمش با یه سانسوریا و زاموفیلیا عوض کرد....حیف😞

سلام عزیزمخوبید؟گلتون در چه حاله؟؟؟؟منم دیروز رفتم یوکا خریدمبعد امروز شنیدم باید بیرون از خونه باشه ...

سلام ممنون...

خونه من نور نداره اصلا...فروشنده بهم گفت که این گل نور نمیخواد ولی دروغ گفت...یوکا نور غیرمستقیم میخواد مثلا نوری که از پشت شیشه باشه...

چند روز بعد از خریدم گله زرد و پژمرده شد...برداشتم بردم دادم بهش به جاش سانسوریا و زاموفیلیا گرفتم ولی متاسفانه اونا هم نور میخواستن و تو خونه من خراب شدن