2777
2789
وای واقعا جمله ارخرت برام‌مثل مرگه

تو این دهه خیلی قوی میشی نترس

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرسی عزیزممم. مجردم و پاک پاکه🤣🤣

لذت ببر از مجردیت😂

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
من ۳۲ سالمه حالم خیلی بده،حس وحشت دارم، بعد پیش خودم فکرمیکنم میگم مثلا خواهرشوهرم از من ۵سال بزرگتر ...

آره میفهمم

منم هی جلو خواهرشوهرم میگفتم ۳۰ سالم شد پیر شدم اون اینجوری نگام میکرد😐گفت خجالت بکش من ۳۵ سالمه هنوز دنبال رژ نارنجی میگردم🤣🤣دیگ از اون ب بعد قانع شدم🤣🤣

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇
😘😘سعی میکنم

منی که همیشه شاد و شنگول بودم یه بحران خیلی بد و پشت سر گذاشتم واقعا افسردگی گرفتم اما چون خودمو میشناختم جلسات روانشناسی رو شروع کردم والان دوباره شدم همون آدم شاد سابق که دید بهتری به همه چی داره همین روزا میشم ۳۱😍

آره میفهمم منم هی جلو خواهرشوهرم میگفتم ۳۰ سالم شد پیر شدم اون اینجوری نگام میکرد😐گفت خجالت بکش من ...

منم خواهرشوهرم باعث شد قانع بشم😂😂😂 دیگه کمتر اذیت میشم خدا خیرش بده😂 

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
عالیه به نظرم بهترین سن واسه زن از سی شروع میشه. هم پخته تره هم خوشگلی باوقار داره نه مثل جوجه فنچها ...

خدا خیرت بده برا طرز فکرت دهه سی تا چهل تازه اوووج جوونی شروع میشه زیر ۳۰ اکثرا فکر بریز و بپاش و پول خرج کردن و روابط تلخ رو چشیدن و تجربه کردنه تازه ۳۰ ادم یکم پخته تر و سیاستمدار میشه که هرکسی ارزش انرژی و وقت گذاشتن نداره چه افرادی که زیر سی سال جفای زندگی پیرشون نکرده و توی حسرت موندن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز