2777
2789
فیل و فنجون به معنای واقعی 😁

ارههه ولی نمیدونم چرا دوست دارم مامان بابای خودمم همینن

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
بنظرتون فاصله قدی 30 سانت خیلی زیاده؟ 

زیاده ولی من دوس میدارم خیلیییییی

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اخه من از یه پسری خوشم اومده ولی من 161 ام اون 194 33 سانت فاصله داریم 😂

من مشکل ندارم خودت مشکل نداری ؟ تا کجاشی؟

من مشکل ندارم خودت مشکل نداری ؟ تا کجاشی؟

نه خودم دوست دارم ولی میگم شاید اون قد کوتاه دوست نداشته باشه یا کلا کنار هم یجوری باشیم، دقیق نمیدونم ولی تقریبا زیر ترقوه/بالای سینش باشم فکر کنم

نه خودم دوست دارم ولی میگم شاید اون قد کوتاه دوست نداشته باشه یا کلا کنار هم یجوری باشیم، دقیق نمیدو ...

زیاد نیست نه بابا ممان بابای من با همین اختلاف 22 ساله دارن زندگی میکنن انقدرررررر نازه که نگو