2821
2789
فیل و فنجون به معنای واقعی 😁

ارههه ولی نمیدونم چرا دوست دارم مامان بابای خودمم همینن

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
بنظرتون فاصله قدی 30 سانت خیلی زیاده؟ 

زیاده ولی من دوس میدارم خیلیییییی

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من از یه پسری خوشم اومده ولی من 161 ام اون 194 33 سانت فاصله داریم 😂

من مشکل ندارم خودت مشکل نداری ؟ تا کجاشی؟

من مشکل ندارم خودت مشکل نداری ؟ تا کجاشی؟

نه خودم دوست دارم ولی میگم شاید اون قد کوتاه دوست نداشته باشه یا کلا کنار هم یجوری باشیم، دقیق نمیدونم ولی تقریبا زیر ترقوه/بالای سینش باشم فکر کنم

نه خودم دوست دارم ولی میگم شاید اون قد کوتاه دوست نداشته باشه یا کلا کنار هم یجوری باشیم، دقیق نمیدو ...

زیاد نیست نه بابا ممان بابای من با همین اختلاف 22 ساله دارن زندگی میکنن انقدرررررر نازه که نگو

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز