2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 205 پست
شاید من چون ادم مستقلی ام وزیاد ابراز نیاز نمی کنم ...

دیگه جواب خودتون را دادید 

این نمیشه که بگی آدم مستقلی هستم و از لحاظ عاطفی و جنسی به شوهرت نرسی 

هر کسی باشه همیشه دنبال جبران نواقصات زندگی هست بعضی ها صبر می‌کنند و صبورن بعضی هم جنبه ندارن و مجبورن از جای دیگه تامین کنن 

واقعا  شما از لحاظ عاطفی و جنسی ایشون را درک نمیکنی؟؟

آبجی  مردا بیشتر به خاطر محبتی که به اونا میشه زود خودشون را می بازن  همش مسائل جنسی نیس ...

من اخلاق مردونه ای دارم حتی وقتی صحبت می کنم توی جمع گوشم به حرف مردهای جمعمونه زنها یه زن خونه دارومرتبی هستم ولی بیشتر کارای مردونه دوست دارم مثلا اگه طلابخرم برام فزق نداره ولی اموزش رانندگی برام لذت بخشه یاکارکردن توی باغ روبیشتراز کارتوی خونه دوست دارم این هاشاید کارهایی هست که حس زنانگی به همسرم نمی ده؟

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما یه مردین می دونین که توقع مرد از زنش چیه می شه راهنماییم کنین؟

مرد دنبال دیده شدن هست 

کار خوبی میکنه انتظارداره  ازش تمجید بشه 

اعتماد به نفس بهش بدی  از لحاظ عاطفی   نذاری کمبودی داشته باشه جامعه خراب شده متاسفانه  ازدواج صورت نمیگیره پشت این مسائل خیانت شکل میگیره

من اخلاق مردونه ای دارم حتی وقتی صحبت می کنم توی جمع گوشم به حرف مردهای جمعمونه زنها یه زن خونه دارو ...

خوب شما باید بیشتر تمرین کنید اون ظرافت زنونه را به دست بیاری این خیلی بد هست 

سعی خودتو بکن آبجی 

دلیل اصلی خیانت همین میشه دیگه 

که مرد از لحاظ عاطفی تامین نشه

دیگه جواب خودتون را دادید  این نمیشه که بگی آدم مستقلی هستم و از لحاظ عاطفی و جنسی به شوهرت نر ...

نه منظورم این مدلی نیست همه می دونن که من ازسرنیاز اینجا نیستم ازسرعشق با همسرم هستم ادم خنده رو شوخی هستم وازببخشیدها ولی ازلحاظ جنسی هم می دونم که یه رابطه کاملا سالم داریم 

مرد دنبال دیده شدن هست  کار خوبی میکنه انتظارداره  ازش تمجید بشه  اعتماد به نفس بهش ...

من ادم خوش صحبت وخنده رویی هستم فقط مشکل اینجاست که کلا اینجوری ام همسرم یابقیه فرق نداره نمی دونم باید چه چیزخاصی بین من وهمسرم باشه ازلحاط رفتاری  نمی دونم دقیقا چی می خواد دوست داره چجوری باشم که نیستم

حالا بیشتر تلاش کنید و ببینید کجا کمبود داره جبران کنید

درسته کامل به نطر می رسم ولی خودم می دونم که باید ازلحاظ عاطفی بیشتر بهش برسم ولی نمی دونم چجوری

من ادم خوش صحبت وخنده رویی هستم فقط مشکل اینجاست که کلا اینجوری ام همسرم یابقیه فرق نداره نمی دونم ب ...

اینو با هم اون اخلاق خوش خودت با ناز ازش بخواه بگو دوست دارم بهم بگی چه کارهای من انجام بدم خوشحالت میکنه یا چه رفتاری از من اذیتت میکنه 

فک کنم شما نمیخواید قبول کنید این قضیه خدمتتون عرض کردم ذات ذات 

خدا رو شکر یه مرد بلاخره پیدا شد خیانت رو با دلیلای مسخره توجیح نکنه و بگه ذات تعیین کننده ی خیانت کردن یا خیانت نکردن آدما ست.البته بعضی از خانما هم برای خیانت شوهرشون یا خودشون دلیل میارن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
درسته کامل به نطر می رسم ولی خودم می دونم که باید ازلحاظ عاطفی بیشتر بهش برسم ولی نمی دونم چجوری

بغلش کن  ناز کن براش بگو دوست دارم منو بغل کنی

بهش بگو همه زندگیمی تکیه بر تو کردم تا زنده بمونم

خیانت هیچ توجیهی نداره فقط برمیگرده به ذات و لقمه ای که ادما خوردن چه زن چه مرد باشه

دقیقاً.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
بغلش کن  ناز کن براش بگو دوست دارم منو بغل کنی بهش بگو همه زندگیمی تکیه بر تو کردم تا زنده بمو ...

این یه کم سخته😅