2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد بیست سال موهاش سفید شده شکمش هم یه کم اومده جلو و زیر چشمش هم چند تا خط افتاده اون کاراوآرزوهای هم که  قرار بودبرام بکنه هنوز کلیاش مونده 😆😆با یه زیر شلواری گشاد نشسته پای تلویزیون از اون غروروکلاسش هم دیگه خبری نیست    ولی من هنوز عاشقشم به شدت حتی بیشتر از قبل🤗🤗💖💖❤❤

بعد بیست سال موهاش سفید شده شکمش هم یه کم اومده جلو و زیر چشمش هم چند تا خط افتاده اون کاراوآرزوهای ...

الهی‌ عزیزم 🥺🥺🥺

ب امید خذا بهترینا رو برات انجام بده 

عشق اول هم بودین؟!! 

بعد بیست سال موهاش سفید شده شکمش هم یه کم اومده جلو و زیر چشمش هم چند تا خط افتاده اون کاراوآرزوهای ...

ازدواج کردین 🤔🤔🤔 چجوری آزارت نمیده عشقش  خیلی سخته  اونم هنوزم عاشقت 

ما د يو چا دومره بې کچه انتظار کړے دی  ما د ګړۍ د ستن د هرې ټکا شمار کړے. 🖤 1401/11/1   
منم از ته دلم واَس اون خر ک ت زندگیم بود همینو آرزو کردم ولی اینا هیچی دامن گیرشون نمیشه سگا

😔😔😔🖤🖤🖤  کاش بشه خدا بزرگه دامن گیر میشن یکروزی 

ما د يو چا دومره بې کچه انتظار کړے دی  ما د ګړۍ د ستن د هرې ټکا شمار کړے. 🖤 1401/11/1   
عشق اول هم بودین؟؟؟  چرا جدا شدین  ناراحت نباش بهتر از اونم هست لیاقتتو نداش

اره عشق اولم بود ۵ سال عاشقش بودم از ۱۳ سالگیم آلن ۱۸ سالمه  توب امضام گفتم 😔🖤🖤🖤

الهی‌ عزیزم 🥺🥺🥺 ب امید خذا بهترینا رو برات انجام بده  عشق اول هم بودین؟!!

عزیزمی تقریبا خاستگار داشتم ولی اینو خودم انتخاب کردم رفتم تو کارش سرش گول مالیدم اوردمش پای سفره عقد  تا به خودش اومد دو تا دختر از سروکولش بالا میرفتن 😁😁

ازدواج کردین 🤔🤔🤔 چجوری آزارت نمیده عشقش  خیلی سخته  اونم هنوزم عاشقت

نمیدونم خودش که میگه هست کلا مردا کمتر از زن هاابراز میکنن اره سندش به ناممه نه میگم لیلی ومجنون هستیم ولی نسبت به چیزای که دوروبرم میبینم ومیشنوم خیلی خوبه الان هم میگه پاشو بریم بیرون دور بزنیم اخه همه جا خیلی سرسبز شده اینجا یه شهرستانه کوچیکه تا از شهر بزنی بیرون میرسی به کوه ودشت ودمن امسال هم بارون خوب بوده همه جا پر از گل وسبزه هست غروب هم بوی گل شب بو همه جا میپیچه خیلی باصفاست الهی همه شاد وخوشبخت باشن