2777
2789
عنوان

اجیللللل😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 50 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بهترین کار

والا بخدا..پارسال گرفتیم

مهمونا میومدن مث قحطی زدع ها فقط اجیل میخوردن😂منم حرص میخوردم

امسال خودمو راحت میکنم

اینهمه کاربر با امضاهای مختلف اینجاست..😌 چرا امضای منُ خوندی...؟!!! 😁😍❤
منم همین کا رو میکنم هرچند خانواده همسرم میخوان مسخره کنن ولی مهم نیست

سال اول ک نخریدم حرف شنیدم و ناراحت شدم ولی الان دیگه حرفشون مهم نیست    همون عیدی ک باید بدم خیلی برام سخته ولی مجبورم

ادم میتونه کمی برا خونواده خودش بخره. میوه و تخمه معمولی و انواع شیرینی ها برا مهمون خوبه. حتما که نباید پستهههه باشه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

منم ب شوهرم گفتم نخر  ماه رمضونه زولبیا بامیه میخریم واسه مهمون  اونم البته اگه ارزون با ...

واقعا قیمتا رو میبینم هنگ میکنم دیروز همراه خواهرم رفتم براش خرید کنیم یه سه تیکه شده دو میلیون و 600 هزار تومن

نبضـــ زندگیم😍💜M

من هیچ وقت آجیل مخلوط نخریدم خودم میخرم مخلوط میکنم امسالم خریدم هیچ وقت بخاطرمهمون نخریدم بخوام منت بذارم  همیشه براخودمون میخرم امسالم مثل همیشه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

كار خوبي ميكني والا اگرم ميخرين براي خودتونو بچه ها بخرين الان واقعا زمان ريخت و پاش نيست 

برا خودمون میخرم

خدا رو شکر وضعیت مالیمون خوبه 

اما وقتی اطرافیانم نمیتونن بخرن و بچه هاشون ببینن و برن خونه سر پدر مادرشون غز بزنن همون بهتر که نخرم