خانوما وقتی تازه نامزد یا ازدواج کردین. پیش اومده رفتار دوستاتون تغییر کنه یا تیکه بندازن یا عقل کل بازی در بیارن به کارایی که کردین یا باید میکردین برای ازدواج گیر بدن و.... انگار یه جوری رفتار میکنن 😕
چون کوته فکرن . چون دنبال هلو برو توی گلو هستن اویزونن دنبال اینن یه شوهر پیداکنن خرجشون رو بده یا کار نکنن یا به بطالت بگذرونن . بمن خیلی حسادت میکردن چون من درآمدم خوبه فک میکردن شوهرمم مث منه منم اطلاعاتی نمیدادم بدتر حالشون گرفته میشد در حالیکه همسرم راننده اسنپه
در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
چون کوته فکرن . چون دنبال هلو برو توی گلو هستن اویزونن دنبال اینن یه شوهر پیداکنن خرجشون رو بده یا ک ...
آها 😑 بهترین کارو کردی . من واقعا دغدغم فلان لباس و فلان رسم و اینا نیست میخوام زندگی مو شروع کنم بدون سخت گیری های الکی . حالا دوستم میگه واییی چرا برای فلان شب فلان لباس و نپوشیدی چرا فلان حرف و نمیزنی پس . انگار اون تو زندگی منه که هی تعیین تکلیف میکنه 😑
آها 😑 بهترین کارو کردی . من واقعا دغدغم فلان لباس و فلان رسم و اینا نیست میخوام زندگی مو شروع کنم ب ...
ببین من یک جوری زندگی مو جم کردم ک هیچکس نفهمید من چیکار کردم . وام ازدواج گرفتم اول ۵ تیکه بزرگ خریدیم با نصفش وام گرفتم کل طلاهامو فروختم و پولامو سهامم رو یکمم همسرم داشت یه خونه کوجیک قول نامه ای خریدیم . بعد دوباره ادامه جهازمو خریدم . دو سال تو یک اتاق پیش مادرشوهرم زندگی کردم زن خوبیه . بعد خونه رو گرفتیم اومدیم سر خونه مون بدون عروسی . نصف پول ماشین هنسمرم رو دادم یخ متشین گرفته باهاش کار میکنه الانم یک زمین خریدیم میخوایم باغچه درست کنیم . ببین همه اش به خودت بستگی داره هر کس میگه عروسی نگرفتی میگم حالا سال بعد تابستون شاید بگیرم 😁😁😁.من راه خودمو میرم . فردا پول کم بیاد اونا میان بدن؟؟با هیجکس هم رفیق نمیشم ک فردا مدعی نشه بخواد بیاد خونم . فقط یه رفیق دارم ک اونم مث خواهرمه . فقط همونه. بقیه همکارا مردا ک میپرسن میگم من ک عروسی گرفتم اونام یادشون نمیاد فقط چون شیرینی عقد خوردن قاطی میکنن فک میکنن عروسی گرفتم 🤣🤣🤣
چه عالی 😂 اره بهترین کار همینه به بقیه رو ندی کار خودتو بکنی منم دیگه هیچی نمیگم به کسی 👌🏻
اره بابا . منحتی سرویس طلا نگرفتم جون مدرشوهر مادرشوهرم پیرن دلم سوخت اونام یه تیکه طلا گرفتم .اونم بزور .خودم درآمدم اوکیه خریدم واسه خودم . بکسی هگ هیچی نمیگم تا الان هر کس میگه چ خبر راضی هستی با بی میلی میگم خداروشکر الکی میگن زندگیه دیگهههه.درحالیکه واسه شوهرممیمیرم و واسه اش همه کار میکنم ولی اصلا بروز نمیدم ب کسی . از زندگی ام خداروشکر شدید راضی ام ولی بروز نمیدم اصلا