2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قد و وزنتو بگو

۴۰

قد ۱۶۵

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
ازدواج که کنی بزرگ میشه 😀

قرار نیس ازدواج‌کنم اخه🥲💔

تلخه ولی نشد دیگ

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
من یه روزی ذر اینده شکن بیریختمو عمل میکنم از شرش خلاص شم سینه هاامم شل شده ۳۰۰ ملیونی باید خرج کنم ...

امروز دکتر تغذیه بودم یک دستگاه داشت گفت جلسه ای 200 شکم را اب میکنه گفت 5 جلسه میشه. 

40🤦😒

اره😕💔البته بگم بی اشتهایی عصبیم دارم

نمیتونم هیچی بخورم

اگ ۱ هفته چیزی نخورمم گشنم نمیشه بشه هم نمیخورم تا رفع شه