2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

قد و وزنتو بگو

۴۰

قد ۱۶۵

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
ازدواج که کنی بزرگ میشه 😀

قرار نیس ازدواج‌کنم اخه🥲💔

تلخه ولی نشد دیگ

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
من یه روزی ذر اینده شکن بیریختمو عمل میکنم از شرش خلاص شم سینه هاامم شل شده ۳۰۰ ملیونی باید خرج کنم ...

امروز دکتر تغذیه بودم یک دستگاه داشت گفت جلسه ای 200 شکم را اب میکنه گفت 5 جلسه میشه. 

40🤦😒

اره😕💔البته بگم بی اشتهایی عصبیم دارم

نمیتونم هیچی بخورم

اگ ۱ هفته چیزی نخورمم گشنم نمیشه بشه هم نمیخورم تا رفع شه