2777
2789
خخخ دیگه گفتم رفته زیر تیغ یه درسته میزاشت کار یهسره میکرد 😂😂😂 

سایزش خوبه اتفاقا

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بچه ها چه سایز سینه ای خوبه ؟

۷۵ تا ۸۵

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
اخع من به چشم دیدم هم خواهرم هم خالم کلا چاق شدن سینه هاشونم خیلی بزرگ شد

مجرد بودن؟

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
ع.اوووف من 8سال پیش میومدم اینجا دردل🥺

حتما کم میومدی اینجا ی سری اصطلاحات داره.یکیش همین اسی بجای استاتر گفتنه

نمیدونم والا اما خواهرم مجرده به خاطر کیست خورد کلی پر شد

هنوزم مجرده .ازدواج نکرده؟ببینیم نی نی دار شده یان

دکتر یاسی😂ال دی رو هرکس ی جور نشون میده علاعمشو سینه ژنتیک.واسه من فقد دندوناموخراب کرد

ژنشو داشته باشی بزرگ میکنه؟

حالا ما ژن سینه خوبه باسن نه پهن😒

برا باسن بگید

کاربری واگذار شده