2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤣🤣من با همه جام شب که میشه مشکل دارم  خانواده چجوری راضی کردی ؟

شب؟روز پس خوابی😂مامانم ک میگف خوب نی بعد بزرگ میشه مسخره میشی کلا از پستی بلندی در هیکل زنان خوشش نمی آید😂.ولی خب بدن خودمه ب کسی چ.من همش سوتین جک دار میزدم😂 روزی ام ک رفتم عمل بعدش فهمید الآنم مراقبمه 😍

اره والا من چندماه خودمو کشتم بزور لاغرشدم بعدش دوباره برگشت😅

تلاش بی اثره😹😹😹

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
اره اره بیا دورررری کنیم ازهمممم😹😹😹❤

اقا ولی جدی دوس دارم شهرتو بدونم بیخیال بیا قول بدیم همو لو ندیم😂

شایدم چون ی استانیم فرهنگا مث همه شانس ما چقدم شخمیه

کاربری واگذار شده

شب؟روز پس خوابی😂مامانم ک میگف خوب نی بعد بزرگ میشه مسخره میشی کلا از پستی بلندی در هیکل زنان خوشش ن ...

اره روز خوابم 🤣

خیلی برات خوشحالم عزیزم ایشالا بسلامتی همه چی پیش بره مطمئنم عاشق این تغییر جدید میشی 

اقا ولی جدی دوس دارم شهرتو بدونم بیخیال بیا قول بدیم همو لو ندیم😂 شایدم چون ی استانیم فرهنگا مث هم ...

بیا بکش بیرون تا اسم طایفو شیخمونم‌نپرسیدی😹😂😂😂😂

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
اره روز خوابم 🤣 خیلی برات خوشحالم عزیزم ایشالا بسلامتی همه چی پیش بره مطمئنم عاشق این تغییر جدید م ...

همش دستم روشه باورم نمیشه😂😂😂انشالا توام عمل میکنی

پدرم اجاز نمیده ..وگرنه کار هست😊🤦🏻‍♀️

پدر منم خیلی چیزا میگه دیگه ب حرفش گوش نمیدم چون غیر منطقی حرف میزنه

آیا بهتر نیست فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن رخ نداده است؟