همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
من ۴۳ بودم تو چند ماه رفتم بالای ۵۰...پرخوری رو دوست دارم چیزایی که دوس داری بخر بذار تو خونه وسوسه ...
چ خووب من ۴۵ بودم اومدم ۴۰
کلا حالم از غذا بهم میخوره😖😖😖
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
واای خوش بحالت میشه لطفاً یکم توضیح بدی دکترت کی بوده چقدر گرفته راسته که پروتر نیاز به تعویض داره
قربونت.عشقم 4روزه .ببین مثله کامپوزیت دندونه خیلی کم و ب ندرت ی سریا بدنشون پرتز و پس میزنع .و باید زود درارن ولی ن خوب مراقبت کنی نمیخواد.عشقم دکتر زیاده من اسم دکتر نگم بهتره خودت باید تصمیم بگیری واسه من 40شد ولی دکتری ک خواستم برم هشتاد میگف