2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب خودت برس فقد خودت بفکرخودت باش ن معجزه میشه ن کسی کمکت می‌کنه این راهارورفتم

چون ب هرچی خواستم نشد برسم و تلاشام سودی نداشت 

دیگ قید همه چیو زدم.فقد دوس دارم زودتر پیر شمو بمیرم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
واای خوش بحالت میشه لطفاً یکم توضیح بدی دکترت کی بوده چقدر گرفته راسته که پروتر نیاز به تعویض داره

دوستای من پروتز کردن بعد چندسال پروتز حرکت میکنه

درکل پروتز شکل طبیعی سینه رو از بین میبره و خیلی مصنوعیه

بازم سلیقه ها متفاوته

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
من ۴۳ بودم تو چند ماه رفتم بالای ۵۰...پرخوری رو دوست دارم چیزایی که دوس داری بخر بذار تو خونه وسوسه ...

چ خووب من ۴۵ بودم اومدم ۴۰ 

کلا حالم از غذا بهم میخوره😖😖😖

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
واای خوش بحالت میشه لطفاً یکم توضیح بدی دکترت کی بوده چقدر گرفته راسته که پروتر نیاز به تعویض داره

قربونت.عشقم 4روزه .ببین مثله کامپوزیت دندونه خیلی کم و ب ندرت ی سریا بدنشون پرتز و پس میزنع .و باید زود درارن ولی ن خوب مراقبت کنی نمی‌خواد.عشقم دکتر زیاده من اسم دکتر نگم بهتره خودت باید تصمیم بگیری واسه من 40شد ولی دکتری ک خواستم برم هشتاد میگف

دوستای من پروتز کردن بعد چندسال پروتز حرکت میکنه درکل پروتز شکل طبیعی سینه رو از بین میبره و خیلی م ...

یه چیز باشع فقط بزرگ باشع. ممه باشع. حالا حرکتم کنه. عبی نداره 

دوستای من پروتز کردن بعد چندسال پروتز حرکت میکنه درکل پروتز شکل طبیعی سینه رو از بین میبره و خیلی م ...

ببینید راه نمیره غیر ممکنه چون زیر عضله قرار میگیره نه زیر پوست به هرحال نیاز به پزشک با تجربه داره من که خیلی میترسم برای انجامش 

اصلا حرکت نمیکنه اصلا .خیلی شق و رق خفنه من دوستامو دیدم