2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟🧸🍼

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 70 پست
من نبودم اونیکی که اینو گفت قشنگم گفتم شاید ناراحت بشه خندیدید اخه خیلی حس بدیه خیلی شوهر من کنارم ...

حستو درک میکنم من یه خواستگار قدکوتاه داشتم تازه بدنسازی هم کار میکرد عین باب اسفنجی مربع بود تو صورتش نمیتونستم نگاه کنم بیچاره رو 

دستت فقط توی جیب خودت باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطرمادرمه و خودم

منم خانوادم قد بلندن

جالبش اینکه خانواده شوهرمم قد بلندن دایی و بابا و داداشاش شانس من رفته به مامانش که قدش کوتاه باز جای شکرش باقیه از این کوتاهتر نشده😂😐

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

حستو درک میکنم من یه خواستگار قدکوتاه داشتم تازه بدنسازی هم کار میکرد عین باب اسفنجی مربع بود تو صور ...

شوهرم خودش خیلی عذاب کشیده خیلی

فکر کن بابا و داداشا و دایی ها همه قدددددد بلند و مسخرش میکردن کنار هر کی وایمیسته قد کوتاهتره چون اکثرا مردا از ۱۷۰ بلندترن و جوری وایمیستاده بلندتر دیده بشه

یه مدتم افتاده بوده سرش بره استخون هاشو ببره توش چی کار کنن قدش بلند به نظر بیاد🥺

منم خانوادم قد بلندن جالبش اینکه خانواده شوهرمم قد بلندن دایی و بابا و داداشاش شانس من رفته به ماما ...

من ۶تا عمو دارم ۷ تا عمه خدا بابابززگ رو رحمت کنه ۱۴ تا بچه اورد.

از دوتا زن زن اولیه که مادربزرگ من ۴ تا پسر بابابزرگ رو کوتاه کرد و ۳ تا دخترش رو .‌اما زن دومیه عمو کوچیکام رو بلند کرد. 

روز اول ندیدیش مگه؟؟؟

یه همسایه داریم شوهرش با قد ۱۵۵ خودش ۱۸۰ قدشه مرده خیلی پولداره البته خیلی هم چاااااااق قشنگ عین یه دایره اس تازه بچه ی دومشون هم به دنیا اومده برا خیلیا قد انگار مهم نیست!

دستت فقط توی جیب خودت باشه 
شوهرم خودش خیلی عذاب کشیده خیلی فکر کن بابا و داداشا و دایی ها همه قدددددد بلند و مسخرش میکردن کنار ...

شوهر من براش مهم نیست  برادر من که پسرعموشه ۱۸۳ عه

این انق با ابهت جلوش وایمیسه انگار اون کوتاهه

یه همسایه داریم شوهرش با قد ۱۵۵ خودش ۱۸۰ قدشه مرده خیلی پولداره البته خیلی هم چاااااااق قشنگ عین یه ...

معلومه که به خاطر پولش باهاش ازدواج کرده وگرنه مگه میشه مهم نباشه یعنی خجالت نمیکشهخوش به حالش!

خاله های من و شوهراشونم تفاوت قدی زیادی دارن ولی خب قدیمین