2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به نظر من هیچ کدوم ، کار دوست دختر سابق صدراست

نه بابا برای یه کات که انقدر حرفه ای کار نمیکنن پلیس هم نتونه بگیرتش

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
نه بابا برای یه کات که انقدر حرفه ای کار نمیکنن

دوست ندارم یهو یه شخصیت جدید رو کنن بگن کار این بوده زمانی فیلم جالب میشه که به بیننده یه دیتا داده باشه ولی بیننده باز هم نتونه قطعی حدس بزنه 

بر این اساس  به نظر من هیچ کس نمیتونه با خود ساحل تا این حد دشمنی داشته باشه ، بعد اون دختره خودکشی هم کرده بوده بخاطر صدرا یعنی کلا عقلش تعطیله میخواد فقط به صدرا برسه ، بعد من یه احتمال دیگه هم میدم اینکه دوست صدرا همون کافی شاپ داره عاشق ساحله و اصلا دزدی ساحل کار خودشه و برای همینه که ساحل الان زنده ست  

دلیلم هم اینه که اون موقعی که دوست دختره خودکشی کرده بود این پسره هی اصرار میکرد بمون پیشش و صدرا میخواست بره اون هی زور میکرد مشکوک بود کلا 

دوست ندارم یهو یه شخصیت جدید رو کنن بگن کار این بوده زمانی فیلم جالب میشه که به بیننده یه دیتا داده ...

اره شاید ولی موافقم نباید نفر جدیدی باشه باید از همین آدمای قصه باشه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
چرا؟ چی کار کرده مگه ؟ به قول مافیا فکت بیار چرا میگی رضا سیاهه ؟ 

چون خيلي پيگيره داره ذهن همه رو ميبره يجاي ديگه كه از داستان اصلي بويي نبرن بعد چرا رضا پروانه ادرس همه اون خلافكارايي كه ساحلو بردن داره خيلي شك برانگيزه