2777
2789
عنوان

مادرم ❤️

244 بازدید | 21 پست

لطفا توی این شب برای سلامتی مادرم دعا کنید ممنونتون میشم . اسمتون رو بگید به نیتتون زیارت عاشورا و ایت الکرسی میخونم ❤️

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد 🥲خدایا شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی مادرت سریع تر سلامتیشو بدست بیاره

آمین آمین 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

الهی به حق امام حسین ( ع ) حال مادرت خوب بشه براشون آیت الکرسی خوندم 🌹اسمم زهراست خواهش می کنم برام دعا کنین انشالله همیشه خنده رو لباتون باشه و هیچ وقت غم نبینین 🥺💐

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

سلام اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین 

ان شاالله شفای کامل پیداکنن الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم 

خداهمه رفتگانو رحمت کنه الهی آمین اللهم صل علی محمد  وآل محمدوعجل فرجهم 

حاجاتتون روا عاقبتتون بخیر

برای شفای تمامی بیماران وخانوادم و پسر ۳ سالم علی لطفا خیلی دعاکن عزیزم .ممنونم

به نیتشون ۷ مرتبه حمد میخونم

💜اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💜السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💜لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💜ممنون💜 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💜خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💜 ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

چشم. برای پدرم دعاکن....سیدمحمد

الهى پدر محترمتون و مادر عزيز استارتر شفاى عاجل نصيبشون بشه. 

اگه امكان داره خودتون و پدرتون برام دعا كنيد چون به دعاى سادات خيلى اعتقاد دارم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ان شالله که خدا مادرتون رو شفا بده  شما هم برای مادرم دعا کن

الهى مادرتون و مادر استارتر سلامت و عاقبت بخير باشن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز