2777
2789
عنوان

میشه بگید سقط تو ۴ماهگی خیلی دردناکه ؟😔😔😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 63 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

15هفته فوت کرد تا18تو شکمم بود

ای وای بر من الهی بمیرم ..... منم هرشب بهش میرسم همین الانم غذایی ک هوس کنم سریع میخورم البته یک ساعته از دیروز کلا ابم نخوردم وقتی شنیدم الانم همش زار میزنم میگم گناه داره 

عزیزم  پس چرا میگن دردش خیلللللی زیاده بعد شمارو کورتاژم  کردن ؟

چرا سقط نکردن چندماهش بوده

سه ماهش بود

نمی دونم چند تا جا رفت ولی سقط نکردن اخرش رفت ترکیه اونجا سقط کرد

اخه برای خودمم پیام اومده بود که بچه رو هر جا سقط کنن غیر قانونی هستش و این حرفا... 

چقدر دیر فهمیدی سندروم دون رو با ان تی می‌فهمن. ۱۱ هفتگی.

نه ۱۲هفتگی رفتم غربالگری فهمیدن ان‌تی بالاس گفتن برو امینوسنتز تو ۱۵هفتگی منم ۱۶هفتگی رفتم  ازمایش چون دل تو دلم‌نبود دست دست  میکروم‌الان تقریبا۱۷هفته هستم 

متاسفانه نیست ...ممنون عزیزم ۳ روزه عزاگرفتم جدااز اون همه عزاهای ک قبلش گرفته بودم واسه اومدن جواب

من شنبه نوبت بیمارستان دارم برا سقط 🥲 درکت میکنم عزیزم 😞 انشالله  معجزه ازطرف خداوند براتون بشه 🙏

درذ که خیلی داره ولی خدا کمکت میکنه. شباف بزن

امیدوارم خداهم اگ میخواست کمک کنه قربونش برم یا زودتر خلاص میشد این‌طفل یا این ۴ماه زجرو به من نمیداد ولی بازم شکر بازم  نا امید نیستم از درگاهش 

ای وای بر من الهی بمیرم ..... منم هرشب بهش میرسم همین الانم غذایی ک هوس کنم سریع میخورم البته یک ساع ...

نه .

درد خب وقتی قرص زیرزبونی میدن اره دردشروع میشه.تو شکم و کمرت میپیچه همش.ولی خب بدنت خسته میشه خابت میگیره و...کیسه آب مبارکه بعدشم تامینونی شدید زور بزن شدید تا هرچی هست بریزه بیرون چیزی نمونه 

😔🥺

یعنی الان مجوز سقط داری؟؟بمیرم برات چقدر بد از ته دلم ناراحت شدم برات الان که دیگه جنسیتم معلوم شده

بچه‌ی اولت؟؟

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
2790
2778
2791
2779
2792