2777
2789
نه 

خب عزیزم چرا ناراحتی ؟ اول اینکه واقعا طلاق سخته مخصوصا اگه عاشق طرف باشی.ولی شما ک تقصیر نداری شوهرت میخواد طلاقت بده حالا خدا کنه تو مشاوره ها زندگیتون درس بشه ولی اگرم خدای نکرده قاضی حکم طلاق داد مهریتو بگیر بچم ک نداری برو ی زندگی تازه واس خودت شروع کن.

اینم از من به تو نصیحت مردی ک بخاطر خانوادش میخواد زنشو طلاق بده اگه الان نده ده سال دیگ میده..یا باید برده خونوادش باشی یا بپذیری ک طلاقت بده حالا خدا دوست داشته ک خودش درخواست طلاق داده وگرنه اگه خودت میدادی هیچی نمیتونستی بگیری ازشون

واللا من شنیدم اگه مرد بخواد طلاق بده ،باید تمام حق وحقوق زن رو از جمله مهریه،نفقه،اجرت المثل،تنصیف ...

امیدوارم بتونم منصرفش کنم

اگه قسط بندی کنن طلاقم میده خیلی لجبازه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب عزیزم چرا ناراحتی ؟ اول اینکه واقعا طلاق سخته مخصوصا اگه عاشق طرف باشی.ولی شما ک تقصیر نداری شوهر ...

من خیلی دوسش دارم ده سال عمرمو گذاشتم خبلی سخت بهم رسیدیم دارم نابود میشم 

امیدوارم بتونم منصرفش کنم اگه قسط بندی کنن طلاقم میده خیلی لجبازه 

توی طلاق از طرف مرد فک نمیکنم قسط بندی کنن..باید یکجا بده.اینجوری یا ازطلاق منصرف میشه یا میاد باهات صحبت میکنه که یه مبلغی بهت بده و توافقی جدابشید..

من خیلی دوسش دارم ده سال عمرمو گذاشتم خبلی سخت بهم رسیدیم دارم نابود میشم 

خیلیا سخت بهم رسیدن الان شما داری این وسط نابود میشی شوهرت اگه واقعا دوست داشت نمیرفت درخواست طلاق بده من نمیخوام ناامیدت کنم ولی پیش خودت ی دو دوتا چهارتا بکن ببین عقلت چی میگه در ضمن خوتو سنگین بگیر 

توی طلاق از طرف مرد فک نمیکنم قسط بندی کنن..باید یکجا بده.اینجوری یا ازطلاق منصرف میشه یا میاد باهات ...

امیدوارم همینجوری باشه 

الان نوبت مشاوره وکیل آنلاین گرفتم ازش سوال کنم هنوز باهام تماس نگرفته 

خواهش میکنم برام دعا کنین حالم خیلی خرابه 

نمیتونم  من فقط دوسش دارم

ببین گلم پروسه طلاق یه طرفه طولانیه..کم کم که از شوهرت دور باشی به نبودنش عادت میکنی..و اونموقع بهتر و منطقی تر میتونی فکرکنی که چی به صلاحته..نگران نباش..ولی خب یه مدتی اذیت میشی تا عادت کنی

امیدوارم همینجوری باشه  الان نوبت مشاوره وکیل آنلاین گرفتم ازش سوال کنم هنوز باهام تماس نگرفته ...

به نظرم یه وکیل خوب تو شهرتون پیدا کن و برو پیشش..حتی اگه پول نداری به عنوان وکیل بگیریش ،ازش مشاوره بگیر و اگه لازمه بگو برات لایحه دفاع بزنه..ولی حتما باید وکیل خوب تو زمینه خانواده باشه..فک نمیکنم آنلاینیا به درد بخورن

امیدوارم همینجوری باشه  الان نوبت مشاوره وکیل آنلاین گرفتم ازش سوال کنم هنوز باهام تماس نگرفته ...

اگه واقعا دوسش داری باهاش حرف بزن منصرفش کن برگردین سر زندگیتون ولی دیگ نمیتونی بخاطر اخلاق خونوادش حرفی بزنی باید تحمل کنی بدون جنگ و دعوا 

راستی قبل از دادگاه باید جلسات مشاوره برید...اونجا با مشاورتون هماهنگ کن و جداگونه هم بدون اینکه شوهرت بدونه برو پیش مشاور که بهت یاد بده چیکارکنی که شاید بتونی شوهرتو منصرف کنی

در هر صورت حکم طلاق میدن راهی نیست متاسفانه . اما تمام حقوق رو دریافت میکنید 

اگ حرفمو بزنم تعلیق میشم فقط میکم اگ دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏

کاربری سومم هس😕دوست باشید باهام😂درخاست دوستی قبول نمیکنم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز