2777
2789
عنوان

اگ بچتون فحشای بد بده

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 28 پست
خودش می‌دونه مقصر شوهرشه😐 راه حل خواست...

جوابش تو سوالشه

باید شوهرش کمک کنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

خودمم اینقدر کم طاقت شدم زود عصبانی میشم، منم مثل خودش شدم انگار، گاهی بچه جونمو به لبم میرسونه، خفه شو و گمشو وبی شعور بهش میگم، دست خودم نیست، دخترم امروز گوشی میخواست بهش ندادم یه لگد زد بهم رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه ی روزی بچه دار شدم خودم چندتا فحش یادش میدم تو مدرسه از خودش بتونه دفاع کنه ولی اگه علیه خودم استفاده کنه از پنجره اویزونش میکنم 😒😂😂

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
من اگه ی روزی بچه دار شدم خودم چندتا فحش یادش میدم تو مدرسه از خودش بتونه دفاع کنه ولی اگه علیه خودم ...

والا خونه پدرشوهرم میرم بچه ها بهش یاد دادن بگه اسکل، منم گفتم منظورشون اسکول، یعنی مدرسه اس، تا کی توجیه کنم، دوست دارم خوب تربیت بشه

بچه یکی از فامیلاشون به مادرش میگه توله سگ اینا اینقد ذوق میکنن، کلمه دیوث، رو میگن اصلا فحش نیست، چ ...

بی فایده اس پس

چون شوهرتم تو همین فرهنگ بزرگ شده براش عادیه

دو روز دیگه هم بچه ات میره مدرسه فشای جدید یاد میگیره هر چند ک هممون فحش بلدیم ولی یاد گرفتیم ب زبون نیاریم فرق اونا با ماها اینه ک اونا بی هیچ ابایی تکرار میکنن

باید فرهنگ حرف بد و خوب رو برا بچه ات جا بندازی

والا خونه پدرشوهرم میرم بچه ها بهش یاد دادن بگه اسکل، منم گفتم منظورشون اسکول، یعنی مدرسه اس، تا کی ...

خوب کاری میکنی گلم بعضی حرفا رو درست نیست بچه بگه 

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
متاسفانه خواهرشوهرم هم فحشای، خیلی بد میده کاملا مردونه، زن هاشون زنانگی ندارن زمختن، بسکه حرفای بد ...

منم بچه بودم فحشای خیلیییی وحشتناکی میدادم ک خودم الان یادم میوفته خجالت زده میشم اما نمیدونستم معنیشون چیه از روی عالم بچگیم بود بعد کم کم خوب شدم ب قل معروف بچه مودب و مثبت (اما الان دوباره بی ادب شدم متاسفانه 😝😂) 

یعنی میخام بگم نگران نباش خیلی بچه ها تو این سن اینجورین ب مرور زمان خوب میشن همین ک تو تاییدش نکنی