2777
2789
عنوان

وااای خیلی ترسیده ام مگه میشههههه😰😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون مناطق خیلی شایع هست، معمولا صاحب متوفی تازه دفن شده چند شب کنار قبر کشیک میدن تا کسی نبش نکنه

آره ماهم یکی از فامیلامون فوت کرد داداشم با چند نفر رفتن قبرستون برا چند شب اول کسی بهم نگفت چرا بعد که اصرار کردم این فامیلمون برام تعریف کرد

متاسفانه تو جنوب زیاده بخصوص اهواز برای جادو ودعا افراد صبی استفاده میکنن

اوییی یه بار یکی بهم گفت جمجمه رو برمیدارن صبی ها میجوشونن بعد پودرش میکنن میدن به بقیه برا سحر

اوییی یه بار یکی بهم گفت جمجمه رو برمیدارن صبی ها میجوشونن بعد پودرش میکنن میدن به بقیه برا سحر

من همسرم اینا جنوبی هستن عموش که تو بیمارستان بود تعریف میکرد می‌گفت تو شوشتر یه مدت میرفتن جنازه هارو میدزدین یا جنازه هارو دست وپاشون قطع میکردن 

من همسرم اینا جنوبی هستن عموش که تو بیمارستان بود تعریف میکرد می‌گفت تو شوشتر یه مدت میرفتن جنازه ها ...

اینم همینطوره میگه اعضایی که میخوان برداشتن مابقی برگردوندن ولی خوب شد پلیس گرفتتشون زندگی کسی و خراب نکنن

ببین دعا و جادو داره چه بلایی سرمون میاره

باز برین آفرین‌.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care