2777
2789
خیللی...دلتنگی خودت از ی طرف دلتنگی و گریه های بچه هاتم از ی طرف  الان ۱۰روزه دخترم هرروز گریه ...

عزیزم 🥺 تازه دور شدین؟

مانده ام خیره به راه... نه مرا پای گریز! نه مرا تاب نگاه..!💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 🥺 تازه دور شدین؟

نه دقیقا از بدو تولدش دور شدیم الان نزدیک‌۵سالشه دیگه میفهمه خانواده خودم خیلللی بهش محبت میکنن ی روز صداشو نشنون از پدرم گرفته تا خواهرام همه زنگ میزنن باهاش صحبت کنن ...

کوچیکتر که بود با بستنی ساکتش میکردیم ولی الان هیچ جوره ساکت نمیشه 

من ده ساله دورم

گریه هامو کردم دیگه نزدیک بودن رو دوست ندارم

گاهی نیمه شبا فکر میکنم چقدر مادرم دلش،بزرگ وسنگ بوده که راضی شده به این همه دوری

سرم با بچه هام گرمه همسرمم دوره از خانواده ش و این خوبه

اگر بخوایم خونه بخربم ترجیحمون اینه بازم دور از همه باشیم

من خوشم میاد راحتم چون نزدیک بودیم هی زرتو زرت میخواس خونمون پر شه خالی شه مادر شوهرم بیاد خواهر شوهرام بیان 

خانواده خودم بیان اینجوری سرم تو کار خودمه دانشگاه میرم باشگاه میرم کتاب میخونم برا خودم زندگی میکنم 

ن ک الان نیانا چن ماه یکبار میان دهن منو سرویس میکنن 

ولی خب بلخره دوس دارم برگردم شهر خودمون 

من ده ساله دورم گریه هامو کردم دیگه نزدیک بودن رو دوست ندارم گاهی نیمه شبا فکر میکنم چقدر مادرم دل ...

من خیلی میترسم دووم نیارم

مانده ام خیره به راه... نه مرا پای گریز! نه مرا تاب نگاه..!💔
مجردم  سخت که هست هر مشکلی داشته باشم هیچکسی نمیتونه برام کاری کنه  واقعا چالش های  ...

کدوم کشور هستید؟تقریبا زندگی هر ماه چقدر هزینه داره؟ تحصیلی رفتید؟

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات