2777
2789
عنوان

خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 3054 بازدید | 174 پست
فقط یه جفت کالج خریدم 145تومن 

خیلی قشنگه مبارک باشه

چه خوب 

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

والا تا دیروز تصمیم داشتم هیچی نخرم میگفتم دارم دیگه الکی نخرم

دیشب یه عکس دیدم خوشم اومد امروز احتمالا سفارش بدم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر خریداموکردم  تاپیکم زدم براش   کارامم نصفش مونده 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من هروقت خرید عید میرم همه لباسی میخرم جز لباس عید😐

😂😂😂😂

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

نه.امسال میگن عید و جشنی درکار نیست🤔

ما میخوایم ماشین بخریم.پولمون اونجا صرف میکنیم

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
ما پول نداریم دست شوهر تنگه چیزی نمیگم بهش  نخریدم چیزی

عزیزم

ماهم نداریم ولی باور کن لحظه آخر جور میشه

من پارچه میگیرم میدوزم

خریدامو آره،کارامونه

عکسشونو میزاریی؟؟

عزیزم ماهم نداریم ولی باور کن لحظه آخر جور میشه من پارچه میگیرم میدوزم

ایشالله گله نمیکنم وقتی نداره معجزه ک نمیتونه بکنه مهم نیس عیدم ک ماه رمضان خبری نیس

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
ما فقط لباس خریدیم با پرده و لوستر سفارش دادیم

بسلامتی 

سال خوبی داشته باشین