2777
2789
عنوان

کسب درآمد از نقاشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ایده خوبیه مرسی

رو بوم میکشی؟ بنظرت چیز بهتری پیدا نمیش؟ من خودم نقاشی رو دیوارو دوس دارم ولی قابل فروش نیس

لطفا لطفا لطفا باعث تعلیق کاربریم نشید، دیگ خط تلفنی ندارم💔کاربری چهارممه💔
رو بوم میکشی؟ بنظرت چیز بهتری پیدا نمیش؟ من خودم نقاشی رو دیوارو دوس دارم ولی قابل فروش نیس

چرا هست ببین من دیدم ک خیلی ها سفارش میگیرن برا کافه ها طرح معرفی میزنن یا دکور 

دیوارکوب برا تولدها خیلی ترنده 

بوم های کوچیک ام ترنده با طرح جیجیتالی چهره 

ن بابا رو مقوا الر و اشتنباخ 

کار طراحی و مداد رنگی البته چهره 

ولی بیین به قول خودت باید معروف باشی من حتی یادمه استاد یکی از گالری ها تو ی یکی از مغازه های پاساژ رفت رو دیوار جلوی در مغازه هه اسم مغازه رو طراحی کرد پول گرفت 

چرا هست ببین من دیدم ک خیلی ها سفارش میگیرن برا کافه ها طرح معرفی میزنن یا دکور  دیوارکوب برا ...

نمیخوام سفارش بگیرم برم مثلا کافه اینا،،،یعنی میخام ی کار نلاینی باش زیاد با مردم سرو کله نزنم،، حوصلم نمیکشه ینی،،،بعدم حرفه ای نیستم،،، چن روز پیش چنتا بوم نقاشی قدیمی پیدا کردم، الان تو گفتی ب ذهنم رسید برم دنبالش.... فقط میگم مثلا رو چی بکشم بهتره؟؟؟رو مقوا ک فک نکنم خواهان داشته باشه، اخه قاب میخان برا دیوار و دکوراسیون،،من با رنگ روغن میکشیدم قبلا،،،یوقتی تو فکرم بود بشه دیوارکوبای گچی درس کرد،،،رنگ رو گچ خیلی میشینه، ینی عاشقشم، رو پارچه حال نممیده بهم...

ولی بیین به قول خودت باید معروف باشی من حتی یادمه استاد یکی از گالری ها تو ی یکی از مغازه های پاساژ ...

فعلا اینا رو ولش کن، ی پیج بزن دوست و اشنا هرچی میتونی اد کن،،،بعد سعی کن فالورات زیاد بشن،،،همزمان اموزش رایگان و مطالب علمی و جذاب بزار توش یجوری ک عامه پسند باش تا فالورات زیاد بشن،،،،بعد کاراتم بزار برا فروش...ولی سفارش نگیر، فقط کارایی ک کشیدی،،،بنظرم بیشتر برو دنبال بوم یا یچیزی ک جایگزینش بشه...مداد رنگی و چمیدونم سیاه قلم خیلی چشمگیر نیس....الان تابلوهای تکه ای م خیلی رو بورسه دیدم،،،

ولی بیین به قول خودت باید معروف باشی من حتی یادمه استاد یکی از گالری ها تو ی یکی از مغازه های پاساژ ...

ی سایتای خارجیم هس ک میتونی عکس یا نقاشیهاتو برا فروش بزاری توشون،،من خودم تازه رفتم دنبالش ولی سرچ گن ببین چجوریس

نمیخوام سفارش بگیرم برم مثلا کافه اینا،،،یعنی میخام ی کار نلاینی باش زیاد با مردم سرو کله نزنم ...

میگم ک برا تولد سفارش میدن برو حتما دنبالش خاصی بهم پیام بده نمونه هاشو نشونت میدم 

میگم ک برا تولد سفارش میدن برو حتما دنبالش خاصی بهم پیام بده نمونه هاشو نشونت میدم 

باش