بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رو بوم میکشی؟ بنظرت چیز بهتری پیدا نمیش؟ من خودم نقاشی رو دیوارو دوس دارم ولی قابل فروش نیس
ولی بیین به قول خودت باید معروف باشی من حتی یادمه استاد یکی از گالری ها تو ی یکی از مغازه های پاساژ رفت رو دیوار جلوی در مغازه هه اسم مغازه رو طراحی کرد پول گرفت
چرا هست ببین من دیدم ک خیلی ها سفارش میگیرن برا کافه ها طرح معرفی میزنن یا دکور دیوارکوب برا ...
نمیخوام سفارش بگیرم برم مثلا کافه اینا،،،یعنی میخام ی کار نلاینی باش زیاد با مردم سرو کله نزنم،، حوصلم نمیکشه ینی،،،بعدم حرفه ای نیستم،،، چن روز پیش چنتا بوم نقاشی قدیمی پیدا کردم، الان تو گفتی ب ذهنم رسید برم دنبالش.... فقط میگم مثلا رو چی بکشم بهتره؟؟؟رو مقوا ک فک نکنم خواهان داشته باشه، اخه قاب میخان برا دیوار و دکوراسیون،،من با رنگ روغن میکشیدم قبلا،،،یوقتی تو فکرم بود بشه دیوارکوبای گچی درس کرد،،،رنگ رو گچ خیلی میشینه، ینی عاشقشم، رو پارچه حال نممیده بهم...
لطفا لطفا لطفا باعث تعلیق کاربریم نشید، دیگ خط تلفنی ندارم💔کاربری چهارممه💔