2777
2789
عنوان

خسته شدم 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 24 پست

من شاغلم کل سال میرم سرکار یه عید رو چهار پنج روز تعطیلم اونم شوهرم از الان گفته مامانم اینا مهمون زیاد میاد براشون باید بریم بست بشینیم اونجا!!! به نظرم این مردا درک ندارن اصلا بابا شما عاشق خانواده و فامیلتون هستید خوب برید چیکار به ما دارید یه چند روز تعطیلی رو هم زهر می کنید به آدم. البته من شوهرم رو ول کنی میگه هر روز بریم بشینیم پیش مامانم فقط روزای تعطیل براش کمه 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
من شاغلم کل سال میرم سرکار یه عید رو چهار پنج روز تعطیلم اونم شوهرم از الان گفته مامانم اینا مهمون ز ...

بگردم برات اره به خدا منم حاضرم شوهرم تنها بره ولی نمیره حالا مشکل من مادرشوهرم اون انقد میگه تا شوهرم دلش میسوزه میگه بریم هرجام میخواد بره ما باید باهاش بریم چون شوهرش هیجا باهاش نمیره  حسرت به دلم موند یه بار خودم برنامه بچینم هی زنگ میزنه اره بابات میگه میبرنت سالمندان اره بابا باهام دعوا افتاد اره من تنهام هیچکی ندارم هفته ای یه بارم نمیخوای بیای

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️۱۴۰۴/۰۹/۲۰ روز مادر رفتیم دکتر مامان قلبت خیلی ضعیف میزد کلی گریه کردم 🤕1404/10/26 کیسه آبم پاره شد و پسر قشنگم با وزن 2580به دنیا اومد و زندگیمون قشنگتر کرد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من شاغلم کل سال میرم سرکار یه عید رو چهار پنج روز تعطیلم اونم شوهرم از الان گفته مامانم اینا مهمون ز ...

مادر شوهر منم اومد گفت قراره از قبل از عید واسم مهمون بیاد تا ۱۳ هستن. من که خودمو زدم به اون راه 😁 بهش گفتم بپیچون برو مسافرت.  به شوهرمم گفتم میخوام عید برم اضافه کاری خیلی قسط عقب افتاده داریم😂 خودش فهمید 

بگردم برات اره به خدا منم حاضرم شوهرم تنها بره ولی نمیره حالا مشکل من مادرشوهرم اون انقد میگه تا شوه ...

منم مادرشوهرم گلایه می کنه که فلانی کم میاد شوهرم برا من میره تو قیافه به خدا خیلی می سوزم بگم چطور دل من رو سوزونده مادرش اول ازدواجم می فهمی چی میگم اما شوهرم میگه تو باید مثل مادر خودت بدونی مادر من رو 😔 فکر کن انتظار داشته باشن کسی که تا مغز استخون سوزونده تو رو با مادر مهربون و عزیزت یکی کنی 😑 خیلی فشار میاد به آدم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
مادر شوهر منم اومد گفت قراره از قبل از عید واسم مهمون بیاد تا ۱۳ هستن. من که خودمو زدم به اون راه 😁 ...

باز خوبه همسرت کاری نداره و درک می کنه من اینطوری بکنم شوهرم قهر می کنه که به مادرم بی احترامی کردی 😐

منم مادرشوهرم گلایه می کنه که فلانی کم میاد شوهرم برا من میره تو قیافه به خدا خیلی می سوزم بگم چطور ...

درکت میکنم عزیزم من شوهرم منطقی قبول میکنه حرفم و بهم حق میده ولی خب ازونورم انقد مامانش عذاب وجدان بهش میده که نمیتونه جلوش وایسته توقع داره من کوتاه بیام

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️۱۴۰۴/۰۹/۲۰ روز مادر رفتیم دکتر مامان قلبت خیلی ضعیف میزد کلی گریه کردم 🤕1404/10/26 کیسه آبم پاره شد و پسر قشنگم با وزن 2580به دنیا اومد و زندگیمون قشنگتر کرد

چرا همه میگن با دوستات برو بیرون شاید اصلا دوستی نداشته باشه شاید شوهرش نمیذاره این پیشنهلد مضخرف رو ...

حرفای تو مضخرف تره .

پیشنهاده میتونه قبول کن میتونه . به تو ام ربط نداره .

یا فاطمه زهرا#
اگه‌هفته‌ای‌یک‌بار‌میرین‌حق‌داره شوهرتون‌اخه‌‌هفته‌ای‌یه‌بار که حق‌داره‌ببینه‌خانوادشو‌سعی‌کن وسط ...

نه عزیز دلم هفته ای دوبار رو میخاد بره 

نریم مادر شوهرم زنگ میزنه و منو ب رگ بار متلک می‌بنده 

حالا اونجا هم ک میرم محل نمی‌ده بهم 

باز خوبه همسرت کاری نداره و درک می کنه من اینطوری بکنم شوهرم قهر می کنه که به مادرم بی احترامی کردی ...

ما هم همین مشکل داشتیم حتی چند بار باهم سر این حرفا بحث کردیم. منم دیگه حسابی سر خودمو شلوغ میکنم که هیچ کس حتی شوهرم توقع نداشته باشه برای دیگران وقت بذارم. روزای تعطیلمم اگه خسته باشم استراحت میکنم و نگاه های پرتوقع اطرافیان را به … میگیرم 😂 

نه عزیز دلم هفته ای دوبار رو میخاد بره  نریم مادر شوهرم زنگ میزنه و منو ب رگ بار متلک می‌بنده& ...

نرو و اگه رفتی در مقابل متلک ها بی توجهی کن. تنها راهش اینه که شما برای وقت خودت برنامه ریزی کنی و نذاری دیگران برات برنامه بریزن. میدونم سخته. منم با کلی بحث و قهر و دلخوری الان تونستم یکم کنترل زندگیم دستم بگیرم.