2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه  پنجاه سالتم باشه اشکال نداره مگه لباس‌پوشیدن ب سنه حالا کلا فرض کنیم بهت میاد سی سالته تو ن ...

مرسی اخه خانواده شوهرم یکم بسته هستن گفتم یه نظر سنجی کنم

بی کسی دردِ بی درمان وبی پایانِ من😔

عزیزم من ۳۲ سالمه همه بهم میگن ۲۴ میخوره . رنگی و اسپرت و اینا ک بپوشم تازه وارد ها تو شرکت فک میکنن من هگ مث اونا تازه استخدام شدم .😅😅 در حالی که ۱۳ ساله تو اون شرکتم . وقتی برام نیرو میگیرن نیرو منتظر یک ادم جا افتاده اس وقتی بهش میگم شما نیروی منی باور نمیکنه اول فک میکنن شوخی میکنم . همین دیروز یک دختر متولد ۷۹ اومده بود اموزش ببینه فک میکرد من همسن اونم خیلی خنده دار بود ولی لذت بخشه خوشحال میشم خداروشکر میکنم ک چهره ام نشون نمیده . 

نه عزیزم تو توی هر سنس هر چی دوست داری در حد عرف بپوش . ۳۰ سال ک سنی نیستش .تو یک بار زندگی میکنی پس کاری ک دلت میخواد رو بکن

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...