2777
2789
خب دیگه لابد شما دختر دوسداری  حدس هم میزنم بچه اولته  اگه دختر داشته باشی احتمال ۸۰ درص ...

اصلا ربطی نداره شوهر خاله من عاشق دختره ناراحت بود چرا دومی پسره و دختر نشده با اینکه اولی هم دختره

توی نی نی سایت هم دیدم طرف بچه اولش پسر بود دوست داشت دومی هم پسر بشه 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مرد باید گرمی جات بخوره حالا اگه آزمایش اسپرم نداده میتونه شبی یه قرص فولیک اسید و یه قرص ویتامین ...

ببین من دکترم خیلی خوبو دقیقه فقط نمیفهمم چرابه شوهرم قرص اسید فولیک اینا نداده. به خودم داده

جنسیتو مرد منتقل میکنه چطور دکتر با علم به این موضوع بهتون رژیم داده😐

محیط رحم تاثیر گذاره

میزان سیدیته بودنش و این حرفا

اما در فقط در حد تاثیر گذار و کمک کننده

اصلش همون مرده

میزارم فردا گل الان تاریکه. کاغذه

كاش الان بزارى تا تبادل كنيم رژيمامونو

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
ببین من دکترم خیلی خوبو دقیقه فقط نمیفهمم چرابه شوهرم قرص اسید فولیک اینا نداده. به خودم داده

من از سه تا دکتر پرسیدم که بدون نسخه پزشک اشکال نداره به شوهرم این قرصارو بدم گفت اشکالی نداره توام میتونی بدی بخوره 

من میخاستم اقدام کنم برا رژیم پسر  یهو ناخاسته بارشدم و پسر شد  به رژیم نکشید

حالا برعکس من عاشق‌پسر بودم میخاستم رژیم بگیرم بعد گفتم نمیخواد بچه اولمه بذا اقدام کنیم شاید همینجوری پسر شد بعدش ب هممممه میگم دلشونو ب خدا بسپارن.آغا دیدیم تق گرفت دختره .شکرش ی حکمتی بوده حتما.ولی حرفای اطرافیان.......

محیط رحم تاثیر گذاره میزان سیدیته بودنش و این حرفا اما در فقط در حد تاثیر گذار و کمک کننده اصلش ه ...

م.شروب و الكل و دود اسپرم پسرو ميكشه متاسفانه كه همشو همسر من پايه ست😩

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
خب دیگه همه که اینجوری نیستن خانم

من کاری به استارتر ندارم و کلی دارم میگم اما چیزی ک توی نی نی سایت دیدم کلا پسر دوستن حتی اگه سه تا پسر هم داشته باشن 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم.